Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

MWC2016: Samsung esitles uusi nutitelefonide lipulaevu Galaxy S7 ja S7 Edge

galaxy-s7_overview_kv_l

2015. aastal lasi Lõuna-Korea elektroonikahiid Samsung välja Galaxy S6 ja Galaxy S6 Edge lipulaeva telefonimudeli, mis paljude ajakirjanike ja lihtsurelike kasutajate hinnangul oli üks esimesi Korealase toodetud tõelisi tippklassi seadmeid. Vaatamata S6 telefonide silmapaistvale disainile ning võimsamale rauale, polnud aga tegu veatu seadmega.

Maarjamaa aja järgi eile õhtul Barcelonas toimunud Samsungi pressiüritusel esitleti uusi tippklassi telefonimudeleid Galaxy S7 ja voolujoonelist Galaxy S7 Edge mis parandavad eelmiste telefonide vead.

Välimuselt näevad uued lipulaevad üsna oma eelkäijatega sarnased välja. S7’tel ulatub kodunupp ning kaameraobjektiivi punn vähem välja kui vanemal sõsartootel ning voolujooneliste servadega Edge’l on ümardatud tagumise kaane servad, nii et seda oleks mugavam peos hoida.

samsung_galaxy_s7_screen

S7 on varustatud 5.1-tollise HD SuperAMOLED ekraaniga, nagu ka S6. Edge‘l on näolapikeseks veidi suurem, 5.5-tolline HD Super AMOLED ekraan, mis on servadest kumer. Mõlema seadme ekraanid toetavad Always-On Display funktsiooni, mis kumab õrnalt kellaaega, teadaandeid ja muud taolist pudi-padi.  Seejuures kulutab seade teavituste näitamisele minimaalselt aku elumahlu.

Nagu me juba kõlakatest teadsime, on Samsung otsustanud tuua oma lipulaevale tagasi Micro SD kaardipesa, mis võimaldab suurendada telefonide 32GB või 64 GB’st sisseehitatud mälumahtu. Nagu lubatud, on S7’d piisavalt tolmu-ja veekindlad, et üle elada kuni 30-minutilise supluse 1.5 meetri sügavuses vees.

samsung-galaxy-s7-hands-on-sean-okane11_2040.0

 

Rauast rääkides tuleb mainida, et nutitelefonid on varustatud 4 GB’i jagu muutmäluga. Põhja-Ameerikas müüki jõudvad S7’d on varustatud Qualcomm Snapdragon 820 protsessoritega. Mujal maailmas poelettidele ilmuvad mudelid on varustatud Exynose prosedega.

Kõlakas Samsungi lipulaevade vahetatavatest akudest vett ei pidanud. Akusid ei saa vahetada, kuid selle pisipuuduse heastamiseks on Lõuna-Korealane paigutanud seadmetesse mahukamad akud. S7’t varustab elumahladega 3000 mAh’ne ja ümaraservalist 3500 mAh’ne aku. Mõlemad seadmed toetavad kiirlaadimist ning juhtmevaba laadimist.

 

Samsung Galaxy S7 nutitelefonid jooksutavad oma pardal Androidi 6.0 Marshmellow OS’i, millele on peale pandud TouchWiz’i kasutajaliides. S7 Edge’le on muideks õpetatud paar uut žesti, mis peaks paremini ära kasutama servadel olevat ekraanipinda.

Samsungi uued lipulaevad jõuavad müüki USA’s 11. märtsil. Telefone on võimalik eeltellida 23. veebruarist. Esimestele ostjatele antakse telefoniga kaasa kirtuaalreaalsuse peakomplekt Gear VR. Telefonid on saadaval mustas, kuldses ja hõbedases värvuses.

Allikas: Samsungi ametlik pressiteade

(1360)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga