Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

MWC2016: Lenovo toob turule posutäie tahvleid

YOGA 510 (14-inch) in black_stand mode

Hiina elektroonikatootja Lenovo esitles jaanuaris aset leidnud olmeelektroonika messil tippklassi Yoga 900S’i tahvlit, mis jääb hinna poolest paljudele inimestele kättesaamatuks. Seetõttu on Hiina tootjal plaanis lähiajal paisata turule tervelt kuus keskmise ja madala hinnaklassi tahvelarvutit.

14-tolline Yoga 510 saab tootesarja esindajale omaselt  paigutada nelja erinevasse asendisse. Masina näolapikeseks on FullHD lahutusvõimega kuvar ning masina südameks on Intel Skylake protsessor. Tootja sõnul peaks tahvel usinalt toimetama ühel särtsul kuni 8.5 tundi. Müügile jõudvad masinad on varustatud olenevalt konfiguratsioonist kuni 256 GB’se pooljuhtketta ja kuni 8 GB’se RAM’iga. Tahvel jõuab müüki tänavu aprillis.

lenovo_yoga_710_display_mode_thumb800

Lenovo on valmis vorpinud kahes suuruses, 11- ja 14-tollise Yoga 710 mudelid. Mõlemad on varustatud Full HD resolutsiooniga kuvaritega. Pisema masina südameks on Intel M5 CPU, selles peitub kuni 8GB muutmälu ning 225 gigane SSD. Suuremal isendil on südameks Intel Core i7, selles on  kuni 8GB jagu RAM’i ja 225 gigane pooljuhtketas. 14-tollises tahvlis on nihutatud WiFi moodul uude asukohta, mis teeb  küll masina karvavõrra paksemaks, kuid see-eest paraneb WiFi-signaali kvaliteet ning kasutajal pole võimalik lihtsasti oma käpakestega moodulit kinni katta. Nõudlik kasutaja võib valida endale ka Nvidia GeForce 940MX graafikakiibiga varustatud tahvli.

Yoga 710 tahvelarvutid jõuavad müüki tänavu maikuus.

MWC’l esitles Hiina tootja ka Windows 10’l põhinevat tahvelarvutit Ideapad MIIX 310. Tegu on 10.1 tollise FullHD ekraaniga aparaadiga, millele südameks on Intel Atom X5. Nagu paljudel teistel akende-põhistel tahvelarvutitel tuleb 310-ga kaasa ka magnetiga kinnituv klaviatuur. Masin jõuab müüki käesoleva aasta juunis.

Lenovo-at-MWC-16-34-980x420

Lisaks Yoga tahvlitele ning Windows’i põhistele masinatele, esitles Hiina tootja ka Androidi-tahvlite kolmikut. 7-ja 8-tollised Tab3 nimelised masinad on selgelt mõeldud pereliikmete vahel jagamiseks. Tootja on lisanud seadmetesse nn. lapsesõbraliku režiimi, mida sisse lülitades kumab ekraan pehmemat valgust, lapsevanem saab reguleerida seadme toimimise aega ning hallata rakendusi. Lapsekindluse mõttes on seadmed tehtud ka veekindlaks, et kogemata peale-ajatud kompott seadmele liiga ei teeks.

vePhM148wf2BHwbyUEmqZ7WStfz29LvNiCQkQbU6PdDnl0H2vhz0R4d3Om3z1lv3W

Tab3 10 nimeline tahvel on aga eelkõige mõeldud tööinimestele. Masin on varustatud  10.1 tollise FHD ekraaniga, mitmiktegurtööd võimaldab 2GB jagu muutmälu ja andmete salvestamiseks on antud 32GB sisemälu. Androidi põhised tahvlid jõuavad müüki juba selle suve algul.

Allikas: The Verge

 

(1104)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga