Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Motorola on valmistamas Android operatsioonisüsteemiga nutitelefoni

Homme hakatakse ametlikult müüma esimest Android op.süsteemil töötavat nutitelefoni G1. Hetkel arendab Androidi grupp nimega Open Handset Alliance, mida juhib Google. Sinna aga kuulub lisaks sellistele firmadele nagu HTC, Intel, T-Mobile, Samsung ja Nvidia ka Motorola.

viimastel aastatel ei ole Motorolal mobiiliäris just kõige paremini läinud. aasta 2000 oli firma jaoks kõrghetk. Alates sellest ajast kuni tänaseni on firma aktsia kaotanud oma väärtust koguni üle 85 protsendi. Hetkel ei ole palju puudu viimase 16 aasta madalaimast tasemest.

Sellises olukorras loodab Motorola, et tema päästeingliks saab Android. Firma insenerid teevad juba uue telefoni kallal kõvasti tööd ning see loodetakse valmis saada järgmise aasta teises kvartalis.

Motorola olevat businessweek.com andmetel eelmise paari kuu kestel näidanud tulevase Android-mobiili tehnilisi andmeid ja pilte mobiilioperaatoritele üle kogu maailma. Kuulduste järgi olevat uus telefon umbkaudu sama suure puutetundliku ekraaniga kui iPhone.

Lisaks sellele olevat telefonil HTC Touch Pro 141.32€ sarnaselt väljalibistatav QWERTY klaviatuur. Üldvälimus on asjaga kursis olevate inimeste sõnul märksa kõrgekvaliteedilisem ja kompaktsem kui HTC ja T-Mobile G1 telefonil. Parem oleks, sest Photopointi Ajaveebi tagasihoidlik arvamus G1 disainist kõlbaks pigemini kuhugi Delfi kommentaariumidesse kui siia uudisesse.

Nutitelefonid, mis ei ole mõeldud vaid maili lugemiseks vaid disainitud eelkõige multimeedia vahendajaks ning internetis sotsiaalsetes võrgustikes (nagu Orkut, Rate, Facebook) ja mujal ringi liikumiseks, on viimasel ajal saanud maailmas vähga suureks müügihitiks. Mida tihedamaks muutub konkurents nend tootjate vahel, seda enam võib oodata hindade langust ning see omakorda suurendab nutitelefonide populaarsust veelgi.

Analüütikute sõnul oodatakse 2012 aastaks võrreldes tänase seisuga internetis surfamiseks loodud nutitelefonide 23% kasutamise tõusu. Seega on Motorola püüded nutitelefonide vallas igati asjakohased. Kuigi juba veidi hilinenud. HTC teeb asja ära juba homme.

(132)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Pentax Optio H90 SUPERKIT valge 12,1 megapikslit, 5× optiline suum (35 mm ekvivalendina 28-140 mm), 32 MB sisemälu, 2,7" LCD ekraan, näo- ja naeratuse tuvastus, HD video, kiire sarivõte, liitiumaku.
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga