Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Microsoft Office 2010 betaversioon on nüüd allalaetav

Postitas: Lauri

2009 aasta on Microsoftile igati viljakas olnud. Esmalt nägi ilmavalgust otsingumootor Bing, siis Explorer 8 ja pea kuu aega tagasi lasti vabadusse paljukiidetud Windows 7.

Nüüd on aeg algust teha Office kontoritarkvara uue versiooniga – seda Microsoft eile tegigi, seades oma veebilehele allalaadimiseks Office 2010 beetaversiooni.

Tähelepanuväärne on, et beetapaketist leiab lisaks Word, Excel, PowerPoint ning Outlook rakendustele ka veel need teised, mida enamik meist eriti kasutada ei oska. Esindatud on programmid OneNote, Access, Publisher, InfoPath, SharePoint Workspace ja Communicator.

Office 2010 on sarnane Office`i eelmisele, 2007 74.65€-da aasta versioonile. Sama .docx failiformaat, sama kardinmenüüsüsteem, millega Office 2003 gurude aju kuidagiviisi harjuda ei taha. Kardinmenüü on nüüd olemas kõigis paketti kuuluvais rakendustes Word`ist Communicator`ini.

PCWorld toob oma kirjatükis välja viis parimat Office 2010 omadust:

1. Kardinmenüü

2. Backstage view (dokumendi suvandid) – Office 2007 ringikujuline Windows-nupp, kuhu vajutades avanesid valikud nagu save ja print, on asendunud vahekaardiga, millele vajutades avaneb terve aken. Sealt on võimalik vaadata kõiki avatud dokumendi parameetreid ning kuvada kõik toimingud, mida selle dokumendiga teha saab

3. Paste Preview (kleepimise eelvaade) – kuvab kleebitava teksti. Nii saab enne kleepimist hinnata, milline tulemus välja nägema hakkab

4. Excel Sparklines (Exceli pisikesed joongraafikud) – pisikesed ja lihtsalt loodavad graafikud, mis mahuvad ära üheainsa lahtri sisse

5. Sotsiaalvõrgustiku integreerimine Outlook`i – Outlook´i moodul “Social Connector” võimaldab vaadata sinu sõprade postitusi, tegevust, fotosid ja muud. Esimesena seotakse Outlookiga loomulikult Windows Live võrgustik. Kunagi järgmise aasta sees on ilmselt tulemas ka Facebook`i tugi.

Lisaks nendele omadustele on uues paketis täiustatud fotode (PowerPoint`is ka videoklippide) töötlemise võimalusi. Office 2010 on tihedalt seotud Office`i brauseripõhise versiooniga “Web Apps”. Microsoft lubab, et uus versioon töötab kiiremini ning stabiilsemalt kui Office 2007.

Microsoft Office 2010 Betaversiooni saab alla laadida Microsofti veebilehel. Microsoft ei soovita prooviprogrammi paigaldada tööarvutisse või ainsasse koduarvutisse. Samuti on rangelt soovituslik enne beetaversiooni paigaldamist eemaldada arvutist senine Office-pakett.

Lisainfo ja allalaadimisnupp Microsofti veebilehel (pärast nupuvajutust peab sisse logima Windows ID-ga).

Päris hea ülevaade koos ekraanilaskudega bmighty.com veebilehel

(709)

Artiklis kirjeldatud tooted:
MS Office 2007 Home & Student EST Microsoft Office 2007 Home & Student eestikeelne täisversioon. Tohib kasutada ainult mittekommertslikel eesmärkidel. Sisaldab: Word 2007 Excel 2007 PowerPoint 2007 OneNote 2007
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga