Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Manfrotto Windsor seeria fotokotid stiilitundlikule fotograafile

manfrotto-windsor-avang

Manfrotto on avalikustanud uute stiilsete kaamerakottide seeria Windsor Collection moeteadlikele fotograafidele. Rihmad on kvaliteetsest päris nahast ning kangas on valitud just selle järgi, et kotid peaksid vastu ka karmimale kasutamisele. Stiil on Manfrotto sõnul inspireeritud Briti disainist ning kuna Suurbritannias teadaolevalt sajab vahetpidamata, on kotid ka veekindlad. Saadaval on kolm õlakotti ning üks seljakott.

Seljakott Windsor Backpack mahutab lisaks peegelkaamerale, teleobjektiivile ning kahele lisaobjektiivile veel ka 15-tollise sülearvuti ning kotil on kaks rihma statiivi koti külge kinnitamiseks. Sisu on võimalik mugavalt ning  kiirelt ümber tõsta vastavalt kaamera ning objektiivide suurusele. Koti küljel on ka lisa tõmblukk, mille kaudu saab kiiresti fotovarustusele ligi. Kui fotovarustust pole vaja kaasa võtta, saab kotist fotovarustusele mõeldud sisu välja võtta ning kasutada seda tavalise seljakotina. Koti mõõdud on 41 × 36 × 21 cm ning kaal on 1060 g.

manfrotto_windsor_back

manfrotto_windsor_back1

Õlakott Camera Reporter Bag mahutab aga keskmise suurusega peegelkaamera koos 24-70 mm objektiiviga ning lisaks saab veel mahutada 70-200 teleobjektiivi ning kaks väiksemaat lisaobjektiivi. Nagu ka seljakotti, on võimalik seda kotti kasutada igapäevase kotina enda asjade kaasas kandmiseks. Lisaks mahutab kott veel ka 13-tollise sülearvuti ning salajasesse lisataskusse saab pista veepudeli. Loomulikult on õlarihm reguleeritav ning lisaks on kaks nahast rihma, mille külge statiiv kinnitada. Koti välised mõõdud on 28 × 39 × 11,5 cm ning kaal on 650 g.

manfrotto_windsor_messenger

manfrotto_windsor_reporter

Kolmas on samuti õlakott, mis on suunatud harrastajatele ning tuleb kahes eri suuruses – S ja M. Suurem M suurus mahutab enda sisse keskmise suurusega peegelkaamera, mille külge on kinnitatud 70-200 mmteleobjektiiv ning kuni kolm väiksemat lisaobjektiivi. Sülearvuti saab mahutada kuni 15-tollise. Koti mõõdud on 33 × 42 × 15 cm. S suurus aga on paigutuse poolest samasugune kuid lihtsalt veidi väiksem – 24 × 34,5 × 11 cm. Kotti mahub hübriidkaamera koos 24-70 mm objektiiviga ning kuni kaks lisaobjektiivi. Lisatasku sülearvutit ei mahuta kuid iPadi või mõne muu tahvelarvuti mahutab küll.

Allikas: Manfrotto

(488)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga