Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Manfrotto pälvis Red Dot disainiauhindade jagamisel 5 auraha

manfrotto-

Itaalia päritolu fototarvikute valmistaja Manfrotto pani hiljutisel RedDot disainiauhindade jagamisel kinni 5 auhinda. Tunnustuse osaliseks said XPRO seeria monopod, Pixi Evo ministatiiv, Compact Extreme monopod, Lykos LED valgustite seeria ja Digital Director dokk iPad tahvelarvutile. Lisaks neile viiele pidas žürii esile tõstmise vääriliseks ka Manfrotto D1 seljakotti, mis on valmistatud DJI Phantom droonide jaoks.

 

Manfrotto XPRO monopodid

Manfrotto Xpro monopodid tulevad kolmes eri suurusastmes. Kõige kompaktsemad on Xpro Land. pisut suuremad Xpro Over ja kõige pikemad ja vastupidavamad leiab Xpro Prime seeriast. Need monopodid on valmistatud nõudlikumale fotohuvilisele või profifotograafidele ja erinevad teistest monopodidest eelkõige Manfrotto suurepäraste kinnitusklambrite ja nutika statiivikruvi poolest. Viimase külge saab mugavalt kinnitada nii 3/8″ statiivikinnitusega kaameraid kui ka 1/4″ statiivikinnitusega statiivipäid.

 

Manfrotto Compact Extreme monopod

Manfrotto Compact Extreme monopod on üsna uus toode, mis ei ole veel Photopointi müügile jõudnudki. See erineb kõikidest teistest Manfrotto monopodidest selle poolest, et seda saab kasutada kahtepidi. Kaasas oleva kuulpea saab kinnitada nii monopodi ülaossa (ja kasutada tavalise monopodina) kui ka teisele poole alumisse otsa (nii saab monopodi kasutada Selfie stickina või näiteks mikrofonihoidjana, sest käepide jääb teisele poole).

 

Manfrotto Lykos LED valgustite seeria

Lycos seeria valgustid on Manfrotto kõige võimsamad LED-valgustid. Erinevalt senistest seeriatest, mis kasutasid toiteallinaka AA akupatareisid ja olid mõeldud pigem kaamera peal kasutamiseks, on Lycos seeria valgustid mõeldud võiksema foto/videostuudio jaoks – statiivide peal kasutamiseks. Samuti välitöödel. Neil valgustitel on mugav suur käepide ja valgustugevuse muutmise võimalus. Toidet saavad need adapteri abil vooluvõrku ühendades – vajadusel saab aka juurde osta spetsiaalaku ja valgustada stuudiost väljas ka akutoitelt. Bluetooth lisatarviku abil saab Lykos seeria valgusteid juhtida nutitelefonilt.

 

Manfrotto Pixi Evo ministatiiv

Erinevalt tavalisest Manfrotto Pixi Mini statiivist on Manfrotto Pixi Evo valmistatud kandmaks suuremaid kaameraid. Ilma, et statiiv oleks raske ja suur. Ja see erilisus ongi põhjuseks, miks see ministatiiv ka Red Dot auhindade jagamisel žüriile silma jäi.

Pixi Evo statiivi kahe jätkega jalad saab seada kahe erineva kaldenurga alla. Jalgade pikkust saab muuta viiel erineval astmel. Seega saab Pixi Evo jalgu kohandada ka ebatasase maapinnaga. Lisaks saab Pixi Evo integreeritud kuulpead imelihtsalt 90° kallutada ja võtta üles portreeformaadis fotosid.

 

Manfrotto Digital Director dokk

Manfrotto Digital Director Dokk on loodud selleks, et Canoni ja Nikoni peegelkaameraga filmides või pildistades saaks kadreerimisel kasutada iPad tahvelarvutit. Dokil on sees eraldi protsessor ja selle abil saab lisaks kadreerimisele ka kaamera seadeid muuta.

Manfrotto Digital Director iPad Air 2 tahvelarvutile MVDDA14

 

Manfrotto D1 seljakott

manfrotto on DJI Phantom droonide jaoks ennegi seljakotte valmistanud. D1 mudel on aga tähelepanuväärne selle poolest, et selle koti sees transportimiseks ei pea drooni küljest propellereir tingimata eemaldama. German näiteb videos täpsemalt:

 

Manfrotto seljakott DJI Phantom BP-D1

 

(650)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga