Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Täna algab: “Manfrotto ööfoto” fotokonkursi peaauhinnaks on unelmate statiivikomplekt

manfrotto-oofoto13-1000x358-snap

Kellad on keeratud ning aasta pimedaim aeg on alanud. Kui sa täna õhtul töölt koju lähed, siis sa tõenäoliselt päikest enam ei näe, sest see loojub juba mitukümend minutit enne viit. Üks tõsine fotohuviline ei lase aga end sellest häirida. Ta otsib koju jõudes välja statiivi või ragistab ISO maksimumini ning pildistab ilusaid ja loomingulisi fotosid edasi. Esitab need siis täna algavale, enam kui 1600€ auhinnafondiga  fotokonkursile “Manfrotto ööfoto” ja võidab ligi 800€ maksva profiklassi statiivikomplekti. Kas pole tore?

Fotokonkurss “Manfrotto ööfoto” on taas alanud. Konkursile oodatakse fotosid, mis on pildistatud eelkõige hämaras või pimedas. Vahet ei ole, kas foto on pildistatud toas või õues, tehisvalgust või looduslikku valgust kasutades, statiivilt või käest… Võid pildistada lisaks ööle ka hommikul ja õhtul või lausa päeval. Oluline on, et kaadris oleks vähe valgust ning et pildistatud foto oleks võimalikult loov ning originaalne ja tehniliselt hea teostusega.

Manfrotto ööfoto konkursile saab töid esitada kuni 30. novembrini (k.a).  Kolmeliikmeline, tunnustatud profifotograafidest koosnev žürii selekteerib pärast piltide esitamise perioodi lõppu välja kolm parimat ööfotot. Need kuulutatakse välja 11. detsembril ning auhinnad… On õige magusad.

1 koha auhind Manfrotto ööfoto konkursil

 01-statiiv+pea-suur

 055 CXPRO4 on Manfrotto statiivide lipulaev. Süsinikkiust jalad, integreeritud vesilood, magneesiumsulamist kiirlukustusklambrite kraed ja võimalus seada kesksammast 90° nurga alla muudavad selle statiivi iga pildistaja jaoks ihaldusväärseks. Suurepäraselt sobib selle statiivi juurde 468MGRC4 kuulpea, mis suudab kanda kuni 16 kg raskust, on valmistatud magneesiumsulamist ja varustatud kahe loodi ning revolutsioonilise lukustusmehanismiga

2 koha auhind Manfrotto ööfoto konkursil

02-statiiv-pea-suur

190CX3 statiiv on valmistatud süsinikkiust ja kaalub ainult 1,32 kg. Kergest kaalust hoolimata suudab see ilma probleemideta kanda ka suuremat peegelkaamerat koos teleobjektiiviga ilma, et tuleks stabiilsuses järelandmisi teha. Manfrotto PRO-seeriasse kuuluv MH 054M0-Q2 kuulpea on hinnatud täpse ja sujuva liikumise poolest.

3 koha auhind Manfrotto ööfoto konkursil

03-monopod-kott-suur

560B-1 üksjalg on komplektis koos kiirkinnitusmehhanismiga varustatud vedelikpea ning jalgadega. Suurepärane kaaslane situatsioonides, kus statiivi on raske kasutada kuid kaamera vajab lisatuge. Veloce VII on täismõõdus fotoseljakott, mis mahutag lisaks muule tränile kompaktsema statiivi, suurema peegelkamaera, mitu objektiivi ja sülearvuti.

Vaata Manfrotto ööfoto konkurssi ja esita oma fotod: Snap.ee veebilehel

(1112)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga