Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Logitech G410 Atlas Spectrum TKL klaviatuur on kiirem, kergem ja värvilisem

g410

Miljonite klaviatuuri- ja hiirekasutajate lemmik Logitech on valmis saanud järjekordse meistriteose – mänguritele mõeldud Logitech Atlas Spectrum TKL klaviatuuri. See mehaaniline klaviatuur on väljapaistev mitmel põhjusel. Esiteks olevat Logitechi enda patenteeritud Romer G-tüüpi mehhaanilised klahvilülitid 25% kiirema reaktsiooniga kui tavalised mehhaanilised klahvilülitid. Samuti olevat need konkurentide omadest 40% vastupidavamad, elades üle vähemalt 70 miljonit (!) klahvivajutust. Romer g-klahvide käik on madalam kui teistel mehhaanilistel klahvidel, samuti on nende klõbin mõnevõrra tagasihoidlikum klassikalisest mehhaaniliste klahvide klõbinast. Puristid võivad siin küll põlglikult mühatada, kuid arukas on uus klaviatuur ise ’üle kuulata’ ning siis oma otsus teha.

Nagu sellest veel vähe oleks on Logitech radikaalselt vähendanud ka G410 kaalu kuni 800 grammini, mis on umbes pool G410 ’suurema venna’ G910 omast. Tõsi, selleks on klaverilt eemaldatud paremal servas asuv numbriklahvistik, kuid kamoon, tõelistel mänguritel ju puudub selle järgi nagunii igasugune vajadus.

Tõeline silmarõõm on aga klaviatuuri värvimäng. Nimelt saab klahvistiku eri osadele määrata oma värvi, samuti saab neid programmeerida oma värvi muutma vastavalt mängija vajadustele. Nii võib näiteks klahvi valgustus peale klahvivajutust ajutiselt oma värvi muuta, et mängija saaks täpselt jälgida, milliseid klahve ta mängutuhinas tabas. Valgustuse ja värvide konfiguratsioonivõimalused on logitechlikult avarad ning kindlasti leiab igaüks juba sealt endale piisavalt mängurõõmu.

Meeldiva nüansina peidab G410 korpus endas spetsiaalset nutitelefoni või –tahvli hoidikut. Korpusest välja käivasse hoidikusse asetatud telefoniekraanil võib mängu ajal jooksutada näiteks Logitech Arx Control rakendust.

Euroopa turule peaks Logitech G410 Atlas Spectrum TKL jõudma juba oktoobris ning välja tuleb selle eest köhida suure tõenäosusega tervelt 130 euroraha.

 

Allikas: The Verge

 

(779)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga