Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

LG V20 tuleb kahe tagakaameraga ning suurepärase helikvaliteediga

lg-v20-001-avang

LG tutvustas uut nutitelefoni V20, mis paneb rõhku audiovisuaalsele võimekusele ning on esimene seade väljaspool Pixel tooteseeriat, mis tuleb uue Android 7.0 Nougat operatsioonisüsteemiga. LG V10 järglane tuleb samuti kahe kaamera ning ekraaniga nagu eelkäija kuid kõike on parendatud. Lisaks on telefonil ka kõrvaklapiväljund ning funktsioone melomaanidele, mis lubavad taasesitada ka pakkimata kvaliteedikaota formaate.

Andmete põhjal on tegu tõelise lipulaevaga – nutitelefoni jooksutab Qualcomm Snapdragon 820 protsessor ning 4 GB vahemälu. Sisemälu on 64 GB, mida saab laiendada microSD mälukaardiga kuni 2 TB. Ekraan on 5,7-tolline QHD IPS LCD. Aku on 3200 mAh ning see on kergesti välja vahetatav. See toob ka miinuspoole selle näol, et eemaldatava tagakaane tõttu pole telefonil mitte mingit vee- või tolmukindlust.

Tagakaameraid on telefonil kaks – 16-megapiksline f/1.8 normaalobjektiiviga ning 8-megapiksline f/2.8 lainurkobjektiiviga. Normaalfikskaameral tagab teravad pildid optiline pildistabilisaator, lainurgal stabilisaator puudub. Autofookus on faasituvastusega ning kiiremaks fokusseerimiseks on lisatud ka laser. Videopoolelt suudab telefon filmida 4K lahutusvõimega, mida stabiliseerib Qualcommi uus Steady Record 2.0 elektrooniline stabilisaator optimiseerides pilti telefoni güroskoobi põhjal. Ennast saab pildistada mugavalt telefoni esiküljel oleva 5-megapikslise f/1.9 kaameraga.

Melomaanide jaoks on telefonis 32-bitine quad DAC. See tähendab, et telefonis on neli helikonverterit, mis lubab väga kvaliteetset helikvaliteeti. Lisaks toetab telefon erinevaid kadudeta helifaile nagu FLAC, DSD, AIFF ja ALAC. Samas kui helifail on kehva kvaliteediga, tunneb telefon selle ära ning lülitab neljast konverterist kolm välja, säästmaks akut.

lg-v20-002-koos

lg-v20-003-must

lg-v20-004-must

Eelkäijast on ka midagi jäänud. Põhiekraanist ülevalpool on väike lisaekraan. See on eesmärgiga vabastada ruumi põhiekraanilt, kuvades erinevate rakenduste teateid. Ekraan on uuel mudelil eredam ning seda on lihtsam lugeda. Kes aga ei soovi lisaekraani kasutada, saab selle lihtsasti välja lülitada.

Ehituselt on telefoni tagakaas tehtud alumiiniumist, erinevalt eelkäijast, millel oli kummist. Ka servad on nüüd uued – varasemad terasest küljed on asendunud silikoonplastikuga. LG väitel teeb see telefoni vastupidavamaks kukkumistele.

LG V20 tuleb kolmes värvis – titaan (tumehall), hõbedane ning roosa. Selle kohta, millal LG V20 poelettidele jõuab, pole veel infot jagatud.

Allikas: LG pressiteade

(1566)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga