Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kitsad ääred, üliterav pilt ja laseriga autofookus – LG esitleb nutitelefoni G3

lg_G3_07

Teravas globaalses rebimises parima nutitelefoni nimele käis LG eile välja endapoolse ’trumpässa’ (kui neid muidugi võidujooksus kasutatakse). Kuues maailma suurlinnas toodi rahvale vaatamiseks välja uus tippmudel LG G3.

Kui teater pidavat algama puhvetist, siis tänapäeva nutitelefonid algavad kindlasti ekraanist, ning LG G3 rebis ennast siin konkurentidest kõvasti ette – 5,5-tolline erkaan pakub Quad HD resolutsiooni, mis on siis kaks korda kõvem kui tavaline Full HD ekraan ehk siis 2560×1440 ehk 538ppi. Võrdluseks: Standardne trükiresolutsioon (paberfotode jne puhul) on 300 ppi. Tegu peaks olema nutitelefonide hetke maailmarekordiga – vähemalt mis puudutab käsimüüki jõudnud laiatarbenutitelefone. Tõsi küll, kuulda on juba õige mitmest konkurendist, kes valmistuvad LG-le kandadele astuma ja möödagi minema. Aga seda juba tulevikus. Igatahes punkt LG G3-le.

 

Järgmisena rõõmustab LG G3 fotohuvilisi oma 13Mp ja OIS-iga varustatud kaameraga, mis kasutab laseriga autofookust. See pidavat aitama pildistada ka vähese valgusega, mõõtes pildistatava objekti distantsi laserkiirega. Samuti pidavat fokusseeerimine ja tänu sellele ka pildistmine käima tunduvalt kiiremini kui teistel sama klassi nutifonidel.  Telefoni 2,1Mp esikaameral on suurem pildisensor ja ava, mis peaks parandama piltide üldist kvaliteeti. Vähemalt esialgsetel andmetel saab ka siin võidu uus LG G3. Tõsi küll, reaalses elus ei pruugi kõik see nii kena paista.

lg_G3_01

Kui juba LG G2 paistis silma hea akupidavusega, siis LG G3 on varustatud eemaldatava 3000mAh aku ning mitmete aku kasutamist optimeerivate tehnoloogiatega. Seega tundub, et ka siit kukub teenitud võidupunkt.

Ülejäänud näitajad aga kuuluvad pigem sellisesse maailma tipptelefonide keskmikku – neljatuumaline Qualcomm Snapdragon 801 (kuni 2,5GHz) protsessor, 2(mingitel mudelitel 3) Gb muutmälu, 16/32Gb põhimälu koos kaardipesaga (kuni 128Gb mälukaardi jaoks), Android 4.4.2 KitKat, 4G/LTE, NFC ja eksootilise maasikana vahukooretordil ka Glonass.

csm_lg_G3_05_bb34f1d894

LG G3 disainis on kasutatud firma enda nn Smart Arc kontseptsiooni, mis peaks muutma suureekraanilise telefoni käeshoidmise mugavamaks. Meeldiva nüansina on see tagakülg valmistatud metallist a’la HTC ning sõrmejälgede vaba. Tagaküljel asuvad ka enamkasutatavad füüsilised nupud, kuid see lähenemine on meile tuttav juba eelmise mudeli juurest.

 

Lisaks uuele telefonile tõi LG välja ka hulgaliselt LG G3-ga sobivat lisavarustust, millest tasuks ehk esile tuua tuntud audiotoodetefirmaga Harman/Kardon koostöös valminud kõrvaklappe LG Tone Infinim.  

 

LG G3 nutitelefoni avalikustamine Londonis. Täispikk video.

 

lg_G3_04 csm_lg_G3_02_f761aaef22 lg_G3_03 lg_G3_06

 

 

(1827)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga