Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulikud vidinad 98. Speedlink Pivot puutepliiatsite komplekt

IMG_9704 
Mahutundlike ekraanide pliiatseid oleme oma blogis uurinud mitmesuguseid, ent kui sa pole endiselt suutnud otsustada millist endale tahta, siis Speedlinkil on sulle lahendus – võta nad kõik! Tänane kasulik vidin on Speedlink Pivot puutepliiatsite komplekt.

Random.org loosirattast kukkus välja number 10, ja seega on seekordse kasuliku vidina võitjaks Janar! Võtame võitjaga ühendust.

IMG_9702 
Need pliiatsid on kasulikud, kuna veebis surfates ja dokumentidega töötades võivad pöidlad tüütult ebatäpsed olla – eriti väiksema ekraaniga telefonidel – ning vabakäegraafikat luua on pliiatsiga palju harjumuspärasem. Pliiatsi kasutamine säästab ekraani ka näpujälgede kuhjumisest. Lisaks saab pliiatsit kasutada talvel kinnast käest võtmata.

IMG_9706 
Komplektis on kaks pliiatsit – suur ja väike. Mõlemal on ühes otsas väike kummist pehme grafiitkattega pallike. See annab vajaliku signaali ja ei kriibi ekraani. Pliiats toimib kõigil mahutundlikel ekraanidel, ka läbi kaitsekile. Kuna mahutundlik ekraan vajab signaali teatud ulatusega väikeselt alalt, mitte täiesti punktist, peab otsa vajutama õite pisut vastu klaasi lömmi, et ta toimiks ilusti. Suur pliiats on metallist korpuses ja näeb šikk välja, sobib igati ärimehe või poliitiku pintsaku rinnataskusse.

IMG_9707 
Suure pliiatsi teises otsas on traditsiooniline musta tindiga pastakas, paberile kirjutamiseks. Pastaka korgi küljes on aas, et kinnitada pliiats taskuserva, paberimapi või tahvelarvuti ümbrise külge. Korgi saab kirjutamise ajaks panna puutetundliku otsa peale hoiule. Pakendis kaasas olev Quick Installation Guide hoiatab, et ei tohiks segi ajada omavahel paberi ja ekraani otsi :). Ühtlasi teate te kõik nüüd, et mul on äärmiselt halb käekiri.

IMG_9705 
Väike pliiats on tagasihoidlikuma kaliibriga kuulipilduja padruni mõõtu ja pastakat ei ole, temal on teises otsas üks nöörijupp. Selle küljes omakorda on üks jubin mille saab pista 3,5mm kõrvaklapipessa. See lahendus on sobilik liikuva eluviisiga inimestele garanteerimaks, et pliiats alati kaasas oleks. Selleks on hea ka tema kompaktne mõõt. Väikesel pliiatsil on siiski üks miinus, teda ei saa kasutada paksemate kinnastega, kuna ilmselt sõltub ta pisut veel inimnaha elektrijuhtivusest. Kinnastega peab kasutusele võtma suure pliiatsi.

IMG_9711 
Teades, et sugugi mitte suvalisest kontoritarvete poest ostetud pastakale võib olla raske igast suvalisest kontoritarvete poest asendussüdamikku leida, on Speedlink kaasa pannud tagavara täitesüdamiku. See näitab ka nende usku oma toote vastupidavusele, kinnitades, et kui sa suudad seda pliiatsit kasutada nii kaua et tint otsa saab, ja mitte enne ära kaotada, ei ole ka puuteotsikud veel sugugi kulunud. Ning üleüldse on see üks ilus žest tootjalt tarbijale.

Anna endale valikuvabadus, kasutades kodus suurt ja liikvel väikest pastakat, või kanna üht koos tahvelarvutiga ning teist telefoniga. Jäta suur autosse naviseadmel kasutamiseks ja väike spordikotti edeva puuteekraaniga MP3 mängija jaoks. Kuigi kinnitada väike pliiats MP3 mängija kõrvaklapipessa võib olla pisut eesmärgivastane, kuna muusikat ta siiski ei mängi… Võimalusi on sul nüüd mitmeid!

(1112)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Speedlink puutepliiats Pivot, must (SL-7203)
  • Sobib kõigile mahutundlikele puuteekraanidele
  • Valmistatud vastupidavast alumiiniumist
  • Sujuva liikumisega kummiotsik
  • Kaks ühes disain – teises otsas pastakas
  • Komplektis suur ja väike puutepliiats ning täitesüdamik
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga