Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulikud vidinad 19 – Speedlink Event kõlarid

Teate küll seda ütlemist, et mida sa maksad, seda sa ka saad. Noh, mõnikord see paika ei pea. Speedlink Event stereokõlarid 4.07€ on Photopointi kõige soodsamad kõlarid. 7,99 eurot on tõepoolest ülimalt soodne hind ja kogemus ütleb et ega selle eest midagi korralikku ilmselt ei saa. Kuid võta näpust – seekord saab.

Saab kena välimusega kõlarikomplekti. Musta tekstiiliga kaetud korpuse seest kostab üllatavalt korralik heli. Lisaks saavad Speedlink Event kõlarid voolu mitte elektripistikust vaid arvuti USB-pesast ning nende esipaneelil on 3,5 mm audiopesa, kuhu on mugav ühendada kõrvaklappe. Seda asja lihtsalt peab lähemalt vaatama:

NB! Täna õhtul loosime needsamad Speedlink Event kõlarid välja kõigi vahel, kes kirjutavad alla kommentaariumisse vastuse küsimusele: mis sulle Speedlink Event kõlarite juures kõige enam meeldib?”.

Karbi peal olev logo sedastab, et Event kõlarite üheks omaduseks on õhuke disain. Selle vastu julgeks ma vaielda. Event`id on küll pisut väiksemate mõõtmetega kui tavalised 2.0 arvutikõlarid kuid täiesti tavaliste proportsioonidega. 7,6 × 9 × 17 cm.

Musta pehme tekstiiliga kaetud esikülg lisab kõlaritele soliidsust ning jätab mulje, et tegemist on hoopis kallimate vidinatega kui tegelikult. Kaasas on loomilikult ka esmane kasutusjuhend.

Kui millegi kallal õige Maarjamaa mehe kombel nuriseda, siis ehk selle, et kahte kõlarit ühendav kaabel võiks pisut pikem olla. Meetri pikkune kaabel on üldjuhul piisav – vahel võib aga tekkida vajadus pikema järele.

Parempoolse satelliidi paneelil on juhtimiskeskus. Ülal on sisse-välja lülitamise nupp ning alumisest saab reguleerida voolutugevust. Roheliselt helendama lööv tuluke näitab, kas kõlarid on sisse lülitatud, sealsamast paistab ka 3.5 mm audiopesa kuhu saab ühendada kõrvaklapid – et lauaarvuti omanikud ei peaks iga kord kõrvaklappide ühendamiseks laua alla ronima.

Siin on välimust kogu raha eest ja rohkemgi veel.

All on pehmed jalakesed.

Elektripistiku asemel on USB-pistik. See tähendab, et Event kõlarid on tavalisest mobiilsemad – neid saab kasutada sülearvuti juures ka kohtades, kus elektripistikut parasjagu mitte kuhugile pista ei oleks. 3,5 mm pistik on selle jaoks et arvutitest kõlaritesse heli voogaks. USB on ainult voolu jaoks.

Speedlink Event kõlarid suutsid mind vägagi üllatada. Kui sul ei ole vaja blingivat ja uhket kõlarisüsteemi ega läbi kontide tuingivat bassi, vaid hästi töötavaid, tavalisi kõlareid tavalisel moel muusika kuulamiseks ja muu audio kuulmiseks – võimalikult odava hinnaga – siis osta Speedlink Event. 7,99 euro eest saad kõlarid, mis teevad vabalt silmad ette ka kaks korda kallimatele analoogidele.

(532)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Speedlink Event USB SL8005 Kompaktsed modernse disainiga USB toitelised kõlarid mistahes arvutile
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga