Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulikud vidinad 111. Omega universaalne reisiadapter 4in1

_MG_5524

Kuukene tagasi astus kasuliku vidina rubriigis üles Vivanco reisiadapter. See on üks äraütlemata vajalik asi rändavale kodanikule, ent kui plaanis on vaid üks väljasõit ja rahakoti õmblused kupüüride surve all just rebenema ei hakka, siis võib tunduda 17,99€ tema eest kuidagi palju. Ei maksa muretseda, Photopoint pakub ka enam kui kolm korda soodsamat varianti Omega valikust. Vaatame, mis selle hinnavahe eest saamata jääb ja mis juurde tuleb.

Loosimine on lõppenud, vidina saab endale Kerli! Võtame võitjaga ühendust

_MG_5520 

Erinevalt Vivanco mustast ümarast disainist on Omega puhul tegemist valge klotsiga. Peab tunnistama, et kui tegemist pole just väga gooti interjööriga, siis näeb see isegi esteetilisem välja ja liibub tagasihoidlikumalt vastu seina. Esipaneelil on rohkem erinevaid pesasid kokku koondatud, mehhaaniline süsteem seadme sees teeb ise vahet, milline pistik sinna parasjagu ühendatud on. Üleval serva peal on punane LED tuli, mis süttib, kui seadmes on vool sees.

_MG_5521 

Vidina ülemisel ja alumisel küljel on kummalgi üks roheline nihik, millest saab lahti päästa erinevaid pistikuid vooluvõrku ühendamiseks. Tagasi panemiseks tuleb otsik sõrmega sisse lükata ning samal ajal nihik lukustatud asendisse seada. Erandiks on europistik, mil puudub selline nihik, vaid tuleb sõrmeotsaga oma pesast välja kangutada ning pärast tagasi lükata. Erinevalt Vivancost saab Omegal kõik pistikud korraga välja tuua. See pole küll kasulik funktsioon, vaid eeldatakse, et kasutaja saab ise aru, et korraga saab neist siiski kasutada vaid ühte, ning seega ei ole ehitatud süsteemi mis takistaks mitme otsiku korraga välja lükkamist. Inglise otsiku plastikust fikseerimispulk tahab avamisel pisut näpuga järgi aitamist, et saavutada õige asend. Erinevaid pistikuid on tal kolm, sest USA ja Austraalia omad on leidlikult ühte pistikusse kokku pandud – klemme saab kahes suunas 45 kraadi keerata. USAs kasutamiseks säti nad paralleelseks, Austraalias kasutamiseks keera nurga alla.

_MG_5522 

Oluline on teada, et ka selle  adapteri puhul ei toimu voolunäitajate korrigeerimist, seega, kui sinu elektritarbija ei kannata teises riigis kasutatavat pinget, siis ei tohiks seda siiski kasutada. Seega ühtekokku saab see vidin hakkama täpselt sama tööga nagu Vivanco adapter. Soodsama hinna eest on sul vaid pisut rohkem nikerdamist pistikute seadistamisega ning ehk veidi plastisem, ent viisakama välimusega disain.

(3414)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Omega reisiadapter universaalne 4in1 (41188)
  • Kompaktne lahendus reisivale inimesele
  • 4 pistikut ja pesa ühes adapteris
  • Sobib kasutamiseks igal mandril
  • Mehaaniline lukustus valeühenduste vältimiseks
  • Kompaktne – mugav kaasa pakkida
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga