Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #205: Vivanco suitsuandur SD 10Y

img_8593

Ma usun, et praeguseks ei tohiks enam kellelegi tulla üllatusena suitsuanduri kohustuslikkus igas eluruumis. Suitsuandur teavitab inimesi varakult tuleohust ning tänu sellele on võimalik päästa nii enda kui ka oma pereliikmete elusid ning panna juba varakult piir hävitavale tulekahjule. Et anda omapoolne panus meie ajaveebi lugejate ohutusele, olemegi sellel nädalal valinud kohustuslikult kasulikuks vidinaks Vivanco SD 10Y suitsuanduri.

NB! Loosimine on lõppenud. Random.org numbrigeneraator valis küsimusele vastajate hulgast seekordseks võitjaks kommenteerija nr 24 – Aive Aasmäe. Palju õnne! Võtame võitjaga peatselt ühendust!

img_8605

Vivanco on SD 10Y suitsuanduri loomise puhul tõstnud tähtsale kohale kasutajasõbralikkuse ning tänu sellele ongi loodud suitsuandur, mille paigaldamine on lihtne ja mugav ning mille töökorras hoidmine häiriks kasutaja igapäevast elu võimalikult vähe. Nimelt on see Vivanco suitsuandur varustatud integreeritud liitiumakuga, mille kestvuseks on lausa kuni kümme aastat. Ei mingit tühjeneva patarei tõttu iga paari aasta tagant piiksuvat suitsuandurit ning patarei vahetamist – 10 aastat on rahu majas.

img_8596

Seejuures tuleb loomulikult siiski aeg-ajalt ikkagi suitsuanduri töökorras olekut kontrollida. Kuid kuna Vivanco on ka selle kasutajale ülimugavaks teinud, siis ei ole ka sellest kõrvale hiilimiseks mingeid vabandusi ega ettekäändeid lubatud. Nimelt on suitsuanduri peal praktiline nii-öelda “test nupp”, mille on kaks funktsiooni. Selle abil saabki siis esiteks kontrollida suitsuanduri töökorras olekut ning valehäire puhul ka alarmi vaigistada. Kontrollimiseks piisab lihtsalt näiteks iganädalaselt korraks nupule vajutamisest ning kui kostub helisignaal, on suitsuandur töökorras.

img_8603

Suitsuanduriga on komplektis kaasas ka paigaldamiseks vajalikud kruvid ja tüüblid. Paigaldamine ise on imelihtne – suitsuanduril on nii-öelda tagumine korpuse osa ehk alus, mis tulebki esiteks kruvidega ruumis sobivasse kohta lakke kinnitada. Seejärel tuleb anduri taga asetsev punane ohutuslüliti asetada ON asendisse ja suitsuandur kinnitub tänu praktilistele klambritele imelihtsalt lakke paigaldatud aluse külge. Seejärel mulju veel põgusalt ka kontrollnuppu, et täielikult veenduda anduri töövalmiduses. Suitsuanduri paigaldamiskoha valikus tuleks lähtuda eelkõige sellest, andur asetseks sellises kohas, kus see suudaks kõige kiiremini avastada tulekahju olenemata tulekolde asukohast. Lisaks peaks suitsuanduri kaugus seintest, lampidest ja ventilatsiooniavadest olema vähemalt 50 cm.

img_8601

Kui tunned, et Sinu elamisest on üks just selline Vivanco SD 10Y suitsuandur puudu ja soovid oma kodu veidi ohutumaks muuta, siis ära unusta kommentaariumis sõna võtmast ning juba esmaspäeval võibki see suitsuandur Sinu omaks saada. Kui tunned kohe vajadust sellise vidina järele, siis suundu aga kohe meie veebipoodi.

(746)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Vivanco suitsuandur SD 10Y (33509)
  • Lihtne paigaldada
  • Ei vaja kaableid
  • Korpusel LED-indikaator
  • Integreeritud liitiumaku
  • Testitud vastavalt standardile EN14604
21.99€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga