Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #200: Mitsubishi fotokarp Easygifts Box

img_8133

Kas oled juba kõik oma fotoalbumid ning pildiraamid viimseni lemmikpiltidega täitnud? Kuid hiljutisel puhkusereisil või mõne lähedase juubelil tehtud pilte on kokku nii palju, et neid pole kuskile paigutada? Sellisel juhul on sellenädalane kasulik vidin mõeldud just Sulle – saage tuttavaks Mitsubishi fotokarp Easygifts Box.

NB! Loosimine on lõppenud. Random.org numbrigeneraator valis seekordseks võitjaks kommenteerija nr 1 – Jürgen. Palju õnne! Võtame võitjaga peatselt ühendust!

img_8152

Fotod on kõige lihtsam ja ilmselt ka üks efektiivsemaid viise, kuidas lemmikmälestusi jäädvustada. Parimad nendest leiavad oma koha mõne pildiraami seltsis ja osad suunduvad albumi vahele. Kuid tihtipeale siiski jääb üle hulk fotosid, mida tahaks küll vahetevahel ise vaadata ning ka teistele näidata, kuid pildiraamidesse ega fotoalbumitesse kas ei mahu või lihtsalt ei soovi neid panna. Sellisel juhul ongi väga käepärane abivahend fotokarp, milles on kerge ja lihtne fotosid hoiustada ning neid ka vajadusel transportida.

img_8148

Easygifts Box fotokarp on täpselt sobilik umbes ühe sündmuse fotode hoiustamiseks, kuna mõõtmetelt kaldub karp pigem kompaktsuse poole (17,8 × 12 × 3,8 cm). Seega saab karpi mahutada kuni 100 fotot, mille mõõtmed on maksimaalselt 10 × 15 cm. Mis teeb selle fotokarbi aga eriliseks on võimalus selle kaanepilt ise kujundada. Nimelt on fotokarbi kaanel liimiga kaetud ala, mille peale saab enda äranägemise järgi meelepärase pildi panna. Selliselt on võimalik näiteks ära märgistada, mis sündmuse fotod karbis peituvad või siis lihtsalt muuta fotokarp rohkem isikupärasemaks.

img_8142

Fotokarp on pakendatud selliselt, et selle peab küll ise kokku panema, kuid kerge meisterdamine ei tohiks kellelegi otseselt üle jõu käia (juhised on ka kaasas). Disainilt on karp pigem klassikaliselt tagasihoidliku stiiliga. Üleni musta värvi karbi pind on kerge läikega ning seetõttu lähebki kogu tähelepanu koheselt Sinu valitud kaanepildile. Fotokarp käib hõlpsasti kinni selle ääre sisse peidetud magnetite abil, seega pole ka ühtegi silmapaistvat kinnitust, mis karbi modernset üldpilti rikuksid. Tegemist on igal juhul praktilise karbiga fotode ja suveniiride hoiustamiseks või miks mitte ka omapäraseks kinkekarbiks mõnele lähedasele. Kui aga sooviksid karpi paigutada just neid fotosid, mida ei ole veel jõudnud paberile panna, siis PhotoExpress Online keskkond tuleb lahkesti appi.

img_8163

Kui nüüd tekkisid kohe erinevad ideed, kuidas Sina seda fotokarpi kujundada sooviksid ning mis fotod endale selle karbis uue asukoha leiaksid, siis ära unusta kommentaariumis sõna võtmast ning juba esmaspäeval võibki see Mitsubishi EasyGifts Box fotokarp Sinu omaks saada. Kui aga soovid kohe fotokarpi enda valdusesse saada, siis võta suund meie veebipoodi.

(786)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Mitsubishi fotokarp Easygifts Box
  • Mugav karp fotode, suveniiride jms talletamiseks
  • Sobilik ka kinkekarbiks
  • Mahutab 10 × 15 cm suuruses fotod
  • Karpi mahub kuni 100 fotot
  • Muudetava kaanedisainiga
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga