Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #196: Speedlink juhtmevaba hiir Jixster Bluetooth

img_2131

Üks korralik ja tubli arvutihiir kuulub ilmselt pea iga arvutikasutaja põhivarustusse. Seejuures on hiire näol tegemist lisaseadmega, mis saab ilmselt ka igapäevaselt kõige rohkem vatti. Seetõttu olemegi sellel nädalal kasulikuks vidinaks valinud Speedlink Bluetooth hiire Jixster, mis hiljuti just Photopointi tootevalikusse saabus.

NB! Loosimine on lõppenud. Random.org numbrigeneraator valis seekordseks võitjaks kommenteerija nr 15 – Paul Toomik. Palju õnne! Võtame võitjaga peatselt ühendust!

img_2102

Speedlink on küll teada-tuntud eelkõige mänguritele suunatud arvuti lisaseadmete tootjana, kuid kõige selle juures ei ole nad siiski ka tavakasutajaid unarusse jätnud. Jixster on hiir, millel on olemas kõik vajalik, et igapäevased arvutis toimetamised saaksid mugavalt ja lihtsalt tehtud. Pole vahet, kas Sinu sülearvuti touchpad on Sind täielikult ära tüüdanud või ei suuda Sa enam seda juhet sinna kirjutuslaua taha kukkumast takistada – Jixster on kasulik abiline kõigile. Tegemist on nimelt juhtmevaba hiirega, millel on 3 nuppu, kummeeritud pealispinnaga kerimisrullik ning mis on disainitud selliselt, et sobib mugavalt kasutamiseks nii parema- kui ka vasakukäelistele. Seejuures on ka hiire väljanägemise peale mõeldud. Nimelt on Speedlink suutnud hiire pealispinna viimistlemisel luua mulje nagu oleks see lausa metallist, mis annab hiirele klassikaliselt stiilse välimuse.

img_2105

Ka tehnilised näitajad ei jää hiire sümmeetrilisele disainile ja mugavusele alla. Hiire 1400 dpi optiline sensor tagab kursori täpse ning sujuva liikumise ja juhtmevaba tehnoloogia teeb virtuaalmaailmas surfamise veelgi mugavamaks. Nimelt toimib hiir kiire Bluetooth 3.0 tehnoloogia abil, mis teeb Jixster hiirest ülimugava kaaslase nii laua- kui ka sülearvuti kasutajale. Ei mingit juhtmete vedamist ega nende sõlmedest lahti harutamist. Juhi oma arvutit kas või teisest korteri otsast, sest Jixster hiire tööraadiuseks on lausa 10 meetrit (siinkohal siis minu õnnitlused suurepärase silmanägemise puhul).

img_2109

Hiir vajab töötamiseks vaid ühte AA patareid, mis on ka komplektis kaasas, ning Sinu arvutil peab olema loomulikult ka Bluetooth 3.0 ühendus. Hiir ei vaja seadistamiseks mingeid eraldi draivereid – piisab vaid selle sisselülitamisest, Bluetoothi abil seadmega ühendamisest ning hiir ongi kasutamiseks valmis. Hiire all asetseb 2 lülitit – üks hiire sisse- ja väljalülitamiseks ning teine seadmega ühendamiseks. Hiire peal asetseb ka tuluke, mis annab kasutajale mugavalt teada, et seade on sisse lülitatud.

img_2111

Kui nüüd tekkis tunne, et just see Speedlink juhtmevaba Bluetooth hiir teeks Sinu arvutis toimetamised tunduvalt lihtsamaks ning oleks väga vajalik, siis ära unusta kommentaariumis sõna võtmast ning juba esmaspäeval võib see Sinu omaks saada. Kui aga esmaspäevani oodata ei jaksa, siis tuleb appi meie veebipood.

(767)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Speedlink juhtmevaba hiir Jixster Bluetooth, must (SL-630100-BK)
  • Mugav 3-nupuline juhtmevaba hiir
  • Täpne 1400 dpi optiline sensor
  • Sümmeetriline disain – mugav mõlemas käes
  • Tööraadius: 10 m
  • Lihtne paigaldada
14.99€19.99€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga