Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #181: Platinet seinakell-pildiraam Sunset

IMG_5517

Suvi on mälestuste loomise aeg ning tänu pea igas tehnikavidinas peituvale kaamerale on nende jäädvustamine meile väga lihtsaks tehtud. Et aga innustada meie lugejaid oma fotoüllitisi ka retrohõnguliselt paberile panema, olemegi sellel nädalal kasulikuks vidinaks valinud Platinet seinakell-fotoraami Sunset.

NB! Loosimine on lõppenud. Random.org numbrigeneraator valis seekordseks võitjaks kommenteerija nr 7 – Annely Lepaste. Võtame võitjaga peatselt ühendust.

IMG_5520

Kaamerate lihtne kättesaadavus on meid kõiki teatud määral pildifriikideks muutnud (keda rohkem, keda vähem). Kuid kahjuks tänapäeva digiajastul jäävad tihtipeale ka kõige imelisemad fotojäädvustused paremal juhul pidama kas sotsiaalmeedia ajajoontel, eesmärgiga muuta ammu unustatud liivakastisõbrad kadedusest roheliseks, või siis vajuvad meie nutitelefonide, tahvel- ning sülearvutite mälusoppidesse. Seega kui oled siiani veel suutnud leida vabandusi, miks PhotoExpressi mugavusi mitte kasutada, siis Platinet seinakell-fotoraam kõrvaldab ka viimsedki ettekäänded. Olgu siis tegemist perekondliku puhkusereisi piltidega või hoopiski eilse selfie-maratoni fotošedöövritega – julgustan siinkohal kõiki lugejaid oma mälestusi vahelduseks ka paberile talletama.

IMG_5519

Platinet kell-pildiraami näol on tegemist kõige konkreetsemas tähenduses kasuliku vidinaga – näitab aega, hoiad oma lemmikmälestustel silma peal ka siis, kui kella järgi oled tööle juba lootusetult hiljaks jäänud ning lisaks on ka stiilne sisekujunduselement. Platinet kell on mõnusalt minimalistliku disainiga, mille raam on valmistatud musta värvi löögikindlast plastikust, kasutades toiteks vaid ühte AA patareid (komplektis olemas). Raam mahutab kokku 12 fotot – kaheksa 7 × 7 cm ning neli 7 × 9,5 cm mõõdus pilti ning nii fotod kui ka kell ise on kaetud klaasiga. Kella tagumisel küljel on neli lahtikäivat luuki, mille igaühe taha saab panna endale meelepärased pildid (ühe luugi taga peitub 3 pilti). Luugid käivad lahti lihtsalt 360° keeratavate kinnituste abil, mis muudab fotode vahetamise kiireks  ja mugavaks.

giffy-mcgiffy

Kui suundusid nüüd fotogaleriisse neid kõige ilusamaid selfie‘sid välja valima, mis ideaalselt selle Platinet seinakell-fotoraami paigutamiseks sobiksid, siis ära suures tuhinas unusta kommentaariumis oma arvamust avaldamast ning ehk naeratab loosiõnn just Sulle. Kui aga tunned, et pildid on vaja ruttu seinale saada ning ootamiseks kannatust ei jagu, siis suundu meie veebipoodi.

(1462)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Platinet seinakell Sunset (43249)
  • Kaks-ühes seinakell ja fotoraam
  • Mahutab 12 fotot
  • Minimalistlik must raam
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga