Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #162: Omega pealamp

IMG_0431

Aeg on tutvustada jälle üht kasulikku vidinat Photopointi veebipoe laiast tootevalikust. Vaikselt hakkavad päevad jälle pikemaks ja valgemaks minema, aga pimedat aega on siiski veel päris palju ning vahel on taskulamp asendamatu. Mis on aga parem kui taskulamp? Muidugi pealamp, sest see valgustab samamoodi, aga lisaks on veel käed vabad. Selle nädalane kasulik vidin on Omega pealamp, millega järgnevalt lähemalt tutvust teeme.

NB! Loosimine on lõppenud! Random.org numbrigeneraator valis võitjaks 19. kommenteerija – Janna. Palju õnne! Võtame võitjaga peagi ühendust

IMG_0355

Omega pealamp on punast värvi ning sellega koos on komplektis kaasas veel elastne peapael ning 3 AAA patareid. Lamp koosneb kaheksast pisikesest LED pirnist ning sellel on seitse erinevat valgusrežiimi. Lisaks on pealambil võimalik muuta valgusvoo kaldenurk. Sellel on kaks asendit – umbes 45 kraadi alla suunatud ning ka otse. Sisse- ja väljalülitamine ning režiimide valimine käib ühe lambi peal oleva nupuga.

IMG_0364

Omega pealambiga on komplektis kaasas kolm AAA patareid sellepärast, et just kolme AAA patareisid ta töötamiseks vajab. Tootja poolt on öeldud, et lamp võib põleda kuni 32 tundi järjest. Kui see nii on, siis see on vägagi muljetavaldav number. 24 tunniks kuhugi talvel lumevangi jäädes, võid kindel olla, et vähemalt pealamp tühjaks ei saa. Testimise ja tutvumise ajal on lamp põlenud kokku juba mõne tunni ning siiani pole tõrkeid esinenud.

IMG_0388

Komplekti kuulub ka elastne reguleeritav peapael, mis kinnitub mugavalt pea ümber. Pael kinnitub pealambi külge tappkinnitusega. Peapaela kinnitamine ja ära võtmine käib kiirelt ja lihtsalt, samas ei pea muretsema, et lamp võiks paela küljest laht tulla.

IMG_0439

Kokkuvõttes tuleb tõdeda, et Omega pealamp on vägagi korralik töövahend, mis kulub ära igale seiklushimulisele matkasellile või pidevalt mitte kõige paremini valgustaud kohtades töötades ja viibides. Pealamp peab korralike patareidega pikalt vastu, valgusvoo kaldenurka on võimalik reguleerida vastavalt vajadusele ning 7 erinevat valgusrežiimi võimaldavad alati leida sobiva režiimi erinevates olukordades. See nädal on endale vägagi mõtekas üks pealamp soetada, sest lisaks soodsale lambi hinnale, on ka veebipoest tellitud kauba transport kuni pühapäevani (17.01) tasuta.

(1350)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Omega pealamp 8 LED, punane
  • Ereda valgusvooga pealamp
  • 8 LED pirni ja 7 erinevat valgusrežiimi
  • Reguleeritav elastne peapael
  • Muudetav valgusvoo kaldenurk
  • Vastupidavus: kuni 32 tundi järjest
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga