Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #152: Speedlink Bluetooth heliadapter Trap

IMG_8968

Järjest enam kuulame muusikat oma telefonist või tahvelarvutist, seda ka kodus olles. Oled sa aga mõelnud, et tahelarvuti kõlarid on suht kehvad ning tahaks ühendada tahvli korralike kõlarite taha. Aga siis peab jälle juhtmega kõlarite kõrval istuma või mingit ülipikka juhet mööda kodu ringi vedama. See ei ole üldse nii mugav, veel enam juhtmed kipuvad katki ja sõlme minema jne. Selle nädalane kasulik vidin, Speedlink Bluetooth heliadapter Trap, lahendab selle probleemi. See Speedlinki heliadapter võimaldab edastada sul Bluetoothi abil telefoni, sülearvuti või tahvelarvuti heli mõnda teise seadmesse esitamiseks.

NB! Loosimine on lõppenud. Random.org numbrigeneraator valis võitjaks 43. kommenteerija – Georg Pallas! Palju õnne! Võtame võitjaga peagi ühendust. 

IMG_8941

Kõige pealt vastame küsimusele, mis asi on üldse Bluetooth heliadapter ning miks see kasulik on. Tegemist on Bluetooth signaali vastuvõtjaga, mis võimaldab sinul edastada heli ükskõik mis Bluetooth ühendusega seadmelt kõlaritesse. Komplektis on kaasas ka 3,5m RCA kaabel, mis võimaldab heliadapteri ühendada Hi-Fi süsteemiga, nautimaks eriti kvaliteetset heli. See võimaldab sul rahulikult olla tahvelarvutis, telefonis või sülearvutis ning kuulata heli suurtest kõlaritest, ilma et peaksid muretsema kuidas juhe kõlariteni ulatub. Lisaks võimaldab vastav Speedlinki heliadapter Trap pidada ka telefonikõnesid, sest sellel on sisseehitatud mikrofon. Seega on sellest pisikesest vidinast kasu mitmel rindel.

IMG_8944

Uurime nüüd aga vidinat ennast lähemalt. Esiteks Speedlink Bluetooth heliadapter Trap on väga pisike ning väga stiilse disainiga. Kui kasutad heliadapterit koos kõrvaklappidega, siis seda kõigest 20g kaaluvat vidinat on väga mugav kaasas kanda. Lisaks on seadmel tagaküljel klamber, millega on võimalik heliadapterit kinnitada vajadusel ka riiete külge. Mõlemal küljel on ka üks 3,5mm pistik erinevate seadmete taha ühendamiseks. Speedlink Bluetooth heliadapteril on 5 nupuga juhtpult, mis sõltuvalt ühendatud seadmest võib täita erinevaid funktsioone. Üldiselt on juhtpuldil kaks nuppu helitugevuse reguleerimiseks ning 2 nuppu eelmise ja järgmise loo valimiseks. Teatud seadmetega on võimalik kasutada ka kiirvalimise võimalusi. Lisaks muidugi ka sisse ja välja lülitamise nupp.

IMG_8947

Heliadapteri tööraadius on 10 meetrit. Seega ei tohiks enamasti olla probleem ka erinevate tubade vahel liikumine. Heliadapteri tööaeg on kuni 10 tundi ning ooteaeg on 250 tundi. Laadimine toimub microUSB pesa kaudu ning microUSB 0,6m kaabel on komplektis kaasas. Laadimisajaks on märgitud 2,5 tundi. Lisaks on sellel heliadapteril ka Multipoint funktsioon, mis tähendab et samaaegselt on võimalik ühendada kaks seadet.

IMG_8953

Soovitame julgelt kõigile nutiseadmete omanikele soetada endale see Speedlink’i Bluethooth heliadapter Trap, mis võimaldab nautida kõrgkvaliteetset heli suurtest kõlaritest. Ei pea rahulduma nutiseadme enda kõlariga või siis komplektist leitud kõrvaklappidega.

(2430)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Speedlink Bluetooth heliadapter Trap (SL-8840-BK01) Edasta telefoni, sülearvuti või tahvelarvuti audio suvalisse teise seadmesse esituseks
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga