Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #137: Omega WiFi võrgu laiendaja

IMG_8222

Hiljuti potsatas Photopointi tootevalikusse üks vidin, mis on kasulik kõigile, kes on pidanud oma sülearvutiga liikumatult ühe koha peal istuma, et mitte kaotada õrna internetiühendust. Ideaalne seade koju või kontorisse, kui WiFi signaal kõikidesse ruumidesse ei ulatu või see hoopiski puudub. Omega sirutab abikäe kõigile vaevlejatele WiFi võrgu laiendaja näol.

NB! Loosimine on lõppenud! Random.org numbrigeneraator valis võitjaks kommenteerija nr 63 – Tarmo – kes saab edaspidi tugevamat WiFi-ühendust nautida kodukontoris! Palju õnne! Võtame võitjaga peagi ühendust.

IMG_8212

Õnneks ei ole vaja WiFi võrgu laiendamiseks ja parema signaali saamiseks vaja poodi uue ruuteri järele joosta, juhtmevaba võrgu laiendaja on hoopis taskukohasem ja kompaktsem lahendus.

See laiendaja lubab kuni 300 mbps kiirust andmeedastust, nii et veebi lehitsemine on endiselt kvaliteetne nagu otse ruuteri mõjualas istudes. Seade ühildub IEEE 802.11 b/g/n standardiga ehk toimib nii uuemate kui vanemate seadmetega. WiFi signaali püüavad kinni ja annavad edasi vidina sisse ehitatud antennid.

IMG_8229

Repeater’i paigaldamises ei ole midagi keerulist: seadistamine käib vaid ühe nupuvajutusega vidinal ja mõne klikiga arvutis.

Omega WiFi võrgu laiendajal on kaks töörežiimi, tänu millele on seda võimalik kasutada kahel erineval moel: nii laiendaja kui pöörduspunktina.

Kordaja režiim: võrgu laiendaja korjab üles olemasoleva WiFi signaali ning laiendab selle ulatust. Nii on soovituslik panna laiendaja ruuterist piisavale kaugusele, et see ise WiFi üles leiaks, aga siiski mitte liiga lähedale, sest eesmärgiks on WiFi leviala ikkagi laiendada. Kõige kasulikum on võrgu laiendaja asetada poolele teele ruuteri ja selle ruumi vahele, kuhu soovid, et WiFi edaspidi ulatuks.

IMG_8239

Pöördepunkti režiim: Kui WiFi ühendus aga täielikult puudub on võimalik võrgu laiendajaga luua uus pöörduspunkt. Selle alumises otsas on pesa võrgukaabli jaoks, mille kaudu saab vidin ruuterist ühenduse internetiga ning voolukontakti sisestades hakkab see ise juhtmevaba ühendust edastama. (PS! Võrgukaabel ei kuulu komplekti!)

Kes kehva WiFi ühendusega hädas võib igatahes abi leida just sellisest kasutajasõbralikust ja kompaktsest juhtmevaba võrgu laiendajast, milleni on lühike tee siin.

(9612)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Omega Wi-Fi repeater 300Mbps (42300)
  • Kompaktne WiFi võrgu laiendaja
  • Lihtne paigaldada & kasutada
  • Kuni 300 Mbps andmeedastus
  • 2 integreeritud antenni
  • LED indikaator
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga