Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #128: Speedlink Snappy Bluetooth kõlar

IMG_0346

Sellenädalane kasulik vidin on mõeldud melomaanidele, kes on väsinud närustest telefoni- või sülearvutikõlaritest, mis oma vaikse volüümi ning terava heliga kõrvu eriti hellalt ei paita.

NB! Loosimine on lõppenud! Random.org numbrigeneraator valis õnnelikuks võitjaks kommenteerija nr 11 – Jaanus! Palju õnne! Võtame võitjaga peagi ühendust.

IMG_0312

Suvehooaeg on tulemas, külm enam kõrvu ei näpista, nii et võid südamerahuga oma suured kõrvaklapid  nurka heita ja väljas lebotades oma lemmikmuusikat ka sõpradega jagada. Selleks puhuks on ideaalne kaaslane Speedlink Snappy Bluetooth kõlar. Ei mingeid juhtmeid ega muusikakeskuse ringi vedamist – viska kõlar vaid kotti kaasa ja oledki valmis oma lemmikartistide uusimaid üllitisi kuulama, kus iganes parasjagu oled.

Armsalt väike Bluetooth kõlar on ideaalne kaaslane rannas, aiapeol või telkimas. Selle vahva tegelasega saad muusikat nautida kõikjal: sul ei ole muusikakeskust vannitoas? Pole probleemi – nüüdsest saad rahustavaid helisid nautida ka vahuvannis mõnuledes ning samas võid kõlari asetada kindlale kohale öökapil või sülearvuti kõrval ega pea enam igapäevase helinautlemise juures leppima hädise telefonikõlariga.

IMG_0348

Kõlari kasutamiseks muud vaja ei olegi, kui Bluetoothiga ühilduvat seadet. See ühildub nutitelefoniga, sülearvutiga, tahvelarvutiga ja teiste taoliste seadmetega. Ühendamine on lihtne ja kerge: minu telefon leidis igatahes Snappy üles silmapilkselt. Samuti on tegemist väga viisaka vidinaga: seadme sisse- ning väljalülitamisel kõlab vastavalt vahva tervitus ning hüvastijätt. Kui oled muusika juba kõlarisse helisema saanud peab vaid silmas pidama, et oleksid oma seadmega kõlarist vähemalt 10 meetri kaugusel – siis ei teki ohtu, et muusika just kõige vingemate tantsuliigutuste ajal katkeb.

IMG_0327

IMG_0307

Kõlari liitium-ioon aku ei ole mõistagi igavene, peale tundideviisi töötamist väsib ka kõige vapram sõdalane – Snappy‘le on lubatud kuni neli tundi kestvat kasutusaega. Kui võhm aga otsa saab, ei ole kõlari laadimiseks vaja suuremat vaeva näha, kui see USB kaabliga elektrivõrku ühendada ja saabki sõbrake jälle jõu tagasi. Laadimiseks vajalik USB kaabel on kõlariga ostes kaasas. Samuti saad kõlariga kaasa helikaabli, mida kasutada juhul, kui Su seade parasjagu Bluetoothiga kuidagi ühendust võtta ei soovi. Seega võid Speedlink Snappy südamerahus ka sõbrale kingituseks valida, muretsemata, kas sõbra seadmed ikka Bluetoothiga ühilduvad.

IMG_0331

Kõlar on testitud ning saime kinnituse, et see pisike kest peidab endas suurt sisu: telefoni teravad helid kõlavad läbi Speedlink Snappy kõlari palju meeldivamalt. Sellega võib Sul lausa tekkida kiusatus oma muusikat jagada kõigiga ning igal pool, kuid siiski soovitame hoiduda kõlari kasutamisest tänaval või ühistranspordis.

Kel sel nädalavahetusel grillipidu või muu üritus ees, kuid ühtki seadet käepärast ei ole, millega sõpradele viimaseid hitte lasta, sel on lühike tee meie veebipoodi, kus leidub mitmeid võimsaid ja mugavaid Bluetooth kõlareid.

(2379)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Speedlink kõlar Snappy BT, valge (SL-8908-WE) Ülikompaktne Bluetooth kõlar sinu mobiilsele seadmele
Speedlink kõlar Snappy BT, must (SL-8908-BK) Ülikompaktne Bluetooth kõlar sinu mobiilsele seadmele
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga