Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kas teadsid, et Photopointist on võimalik rentida fototehnikat ja Pentax binokleid?

Elu on täis spontaansust, väljakutseid ja seiklusi, mille jäädvustamiseks vajalik või õige tehnika ei pruugi alati olla käepärast. Kui vajad lisajõude sünnipäevade, kooli- või lasteaiapidude, reisimuljete, liblikate/lindude/loomade või lummavate päiksetõusude ilu jäädvustamiseks, siis astu läbi Photopointi fototehnika rendist.

Valikus on meil erinevad Pentax kaamerad alustades tippklassi K-3 ka K-3 II peegelkaamerast kuni seikluskindla WG-M1 videokaamerani. Lisaks veel külluslik valik Tamron objektiive ning Metz ja Nissin välklampe Canon/Nikon peegelkaameratele laenutamiseks.

Sony ja Olympus hübriidkaamerate omanikud leivad samuti meie laiast rendi valikust sobiliku objektiivi nii maastiku- kui portreefotode või makrofotode tegemiseks. Viimati lisandusid fototehnika rendi arsenali Fujifilm hübriidkaamerad X-T2+18-55mm KitX-Pro2 ja X-T10, millele saab rendist ette keerata neli erinevat Fujinon objektiivi.

Kindlasti tasub Photopointi rendi valikule silm peale visata kõigil linnuvaatlus huvilistel, sest neile on meil pakkuda kvartett häid Pentax binokleid.

Photopointi fototehnika rendis olevaid tooteid saab rentida iga vähemalt 18 aastat vana Eesti Vabariigi kodanik ID kaardi või passi alusel. Renditava tehnika eest tuleb rendihind tasuda ettemaksuna. Makseviisina aktsepteerime vaid pangakaarti, sularahas ega pangaülekandega tehnika rendi eest tasuda ei saa.

Photopointi fototehnika rendipunktid asuvad Tartus – Kvartali keskuse Photopointi esinduskaupluses ja Tallinnas – Rocca al Mare Photopointi esinduskaupluses.

 

Milleks rentida: 1. Proovi enne ostmist. Saad toote renditasu võrra odavamalt

Millise peegelkaamera või objektiivi enesele ostma peaks? Veebi avarustes on sadu artikleid, mis püüavad ostjaid selle püha sündmuse juures abistada. Kõik need jõuavad lõpuks ikka ühe ja sama tõdemuseni: “Mine fotopoodi ja proovi kaamerat/objektiivi. Kui see sulle sobib, siis osta”.

Päris korralikult saab valitud tootega tutvust teha ikka rahulikult ja omaette kodus. Hea oleks veel, kui oleks aega näiteks kaameraga õues ja toas pildistada ning lausa paar päeva selle menüüsüsteemi iseärasustesse kaevuda, et vaadata, milleks sinu potentsiaalne kaaslane siis võimeline on.

Photopointi fototehnika rendis olevaid tooteid saabki täpselt niimoodi proovida. Rendi kasvõi nädalaks, võta koju, proovi, uuri, pildista, seadista ning kui leiad, et see kaamera, binokkel või objektiiv on ostmist väärt, saad selle endale soetada makstud renditasu võrra soodsamalt.

 

Milleks rentida: 2. Pildista nagu proff

Üks olulisemaid omadusi peegelkaamera juures on võimalus vahetada selle objektiive. Pildistamisvõimalusi saab avardada ka muude lisatarvikutega nagu näiteks välised välklambid.

Objektiivid võivad teatavasti olla päris kallid – tihtipeale maksavad nad veel rohkem kui kaamera ise. Peagi võib aga tekkida olukord, kui soovid oma kaamera ette keerata midagi paremat kui tavaline kitiobjektiiv. Või tahaksid pildistada hämaras nii, et välgu tekitatud varjud oleksid pehmed ja pildid ilusad.

Kui on näiteks tulemas mõni suurem perekonnasündmus, siis on hea laenutada mõneks päevaks veidi kvaliteetsem objektiiv ning selle juurde väline välklamp. Miks mitte minna loodusesse, kaasas telesuumobjektiiv või proovida makrofotograafia võlusid makroobjektiividega. Kalasilmobjektiivid ja paljud fiksobjektiivid aga ongi sellised torud, mida tavaliselt iga päev vaja ei lähe. Läbi selle aga avaneb täiesti uus maailm.

Fotograafiat selle täies hiilguses saab Photopointi rendikapi abiga uurida ilma, et kõiki neid objektiive, välklampe ja muud endale koju soetama peaks.

 

Fototehnika rentija meelespea

  • Kõiki renditavaid tooteid saab vaadata internetist: www.photopoint.ee/info/rent
  • Kuna veebis renditavate toodete hetkesaadavus ei kajastu, tuleks seda üle küsida vastavasse kauplusesse helistades
  • Renditava tehnika eest tuleb rendihind tasuda ettemaksuna
  • Makseviisina aktsepteeritakse vaid pangakaarti
  • Fototehnikat rentima minnes võta kindlasti kaasa ID-kaart või pass
  • Fototehnikat renditakse vähemalt 18 aasta vanustele Eesti Vabariigi kodanikele
  • Photopointi fototehnika rendipunktid asuvad Tartus – Kvartali keskuse Photopointi esinduskaupluses ja Tallinnas – Rocca al Mare Photopointi esinduskaupluses.
  • Kõik Photopointi rendis olevad seadmed on graveeritud.

IMG_2988 copy
Kõik renditavad tooted on graveeritud.

kvartal-photopoint-rent-fototehnika-2
Photopointi fototehnika rent asub Tallinnas Rocca al Mare keskuses ning Tartus Kvartali kaubanduskeskuses.

 

Tule Photopointi fototehnikat või tarvikuid rentima!

(1174)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga