Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Karbist välja: Speedlink Medusa NX 5.1

Postitas: Lauri

5.1 kõrvaklapid peaksid kuuluma iga tõsise mänguri või filmisõbra arsenali. Need tekitavad samalaadse Surround Sound heli, nagu 5.1 kodukinosüsteemid, aitavad mängu ja filmi paremini sisse elada ning võimaldavad kuulmise järgi aru saada, millisest suunast vaenlane mängusituatsioonis ligi hiilib.

Speedlink ei ole 5.1 klappide valmistamises mingi uustulnuk. Juba 2005 aastal tõi ta turule esimesed ″Medusa″ nime kandvad 5.1 helimasinad 259.26€. Need pälvisid kohe üldsuse heakskiidu olid ülistatud paljudes tunnustatud ülevaadetes.

Nüüd, 2009. aastal tundis Speedlink, et suudab senisest veelgi paremini. Veebruari keskel esitles ta edasiarendatud versiooni vanast heast Medusast  – uued kannavad nime Medusa NX 5.1.

Neid on juba hinnanud kõrgelt Saksamaa mainekas arvutimängude ajakiri PC Games Hardware. Hiljuti aga testis Medusa NX klappe Briti portaal xsreviews.co, ning ei leidnud neil olevat rohkem puudusi kui liig pikk kaabel ning liialt ere LED-valgusti juhtpuldil.

Käesoleva nädala alguses jõudsid Medusa NX 5.1 kõrvaklapid 11.37€ müügile kõikidesse Photopointi kauplustesse.  Kes veel sinna vaatama minna ei saa, saab neist aimu selle järgneva pildirea abil.

Seda, kui palju hoolt on valmistajalt nõudnud mingi toode, võib reeglina aimu saada juba selle toote pakendamisviisist. Medusa NX karp on keerulise konstruktsiooniga, läbimõeldud ja efektne. Sellist karpi ei ole niisama lihtne toota ja tootmiseks ette valmistada. Mingi suvalise plastikkänkari jaoks keegi vaevalt et sellist välja punnitaks.

Karbil on näha sellesama proloogis mainitud PC Games Hardware ajakirja testisertifikaat.

Suurest karbist koorub välja väiksem karp.

Juhtmeid ja muud träni varjab klappide kaasaskandmiseks mõeldud kott. Seda, mis selle taga peitub, saab näha järgmisel fotol.

Karbis on: Speedlink Medusa NX 5.1 kõrvaklapid, nende kandmiseks mõeldud vutlar, adapter, kaablid kõrvaklappide ühendamiseks DVD-mängijaga, kiirseadistusjuhend ning kasutusjuhend CD-l.

Juhtme küljes olevast juhtpuldist saab reguleerida eraldi nii keskmiste, tagumiste, eesmiste kui ka bassikõlarite (vib. vol ketas) helitugevust. Puldil on lüliti klappide sisse-välja lülitamise jaoks ning punane märgutuli, mis süttib kui klapid on sisse lülitatud.

Speedlink NX kõrvaklapid peaksid sobima ka väga suure peaga või juuksepahmakaga mehepoegadele.

Ka suured kõrvad ei tohiks osutuda probleemiks. Klapid tunduvad peas ülimalt mugavad, kõrvad mahuvad kenasti padjandi sisse.

Komplektis on kaablid klappide ühenadamiseks DVD-mängija stereo- või 5.1 helisisendisse.

Vasakul kõrvaklappide ühendamine arvuti 5.1 helikaardiga, paremal üahendamine DVD-mängijaga. Kui arvutil 5.1 (või suuremanumbrilist) helikaarti ei ole, saab Medusa NX 5.1 kasutada tavaliste stereokõrvaklappidena.

Selleks, et kõrvaklappe vooluga varustada, tuleb USB-juhe torgata arvuti USB-porti. DVD-l ega muusikakeskusel aga teadupärast seda ei ole. Sel puhul aitab hädast välja USB adapter.

Medusa NX 5,1 saab üllatavalt lihtsalt kokku klapitada. Nii saab need võrgupidudele kaasa võtmiseks pista komplektis olevasse vutlarisse.

Speedlink Medusa NX 5.1 kõrvaklapid Photopointis 11.37€

Loe ka artiklit: “Speedlink Medusa NX – 5,1 kõrvaklapid mängureile ja filmisõpradele

(459)

Artiklis kirjeldatud tooted:
JVC GR-D 325 JVC GR-D 325 videokaamera. MiniDV sensor: 1/6" CCD, 800 tuhat pikslit horisontaalne eraldusvõime: 520 TV joont, High-Band processor monitor: 6,4 cm värviline LCD pildiotsija: mustvalge suum: 25x optiline, 800x...
Media-tech MT372 Apus kõrvaklapid + mikrofon Media-tech MT-372 Apus kõrvaklapid + mikrofon Pehmendustega kõrvapadjad, kaablisse integreeritud helitugevuse regulaator, 2 m pikkune kaabel.
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga