Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Karbist välja: Eneride akulaadija Easy Charger – laeb nii spetsiaalakusid kui akupatareisid

eneride_AAA_aku

Erinevaid seadmeid omades on suurimaks probleemiks akulaadijate mäekõrgune virn – igal seadmel on erinev aku. Iga aku jaoks on vaja ka erinevat laadijat. Lisaks veel akupatareid, mille jaoks on eraldi laadijat vaja. Photopointi tootevalikus on juba mõnda aega olemas Eneride universaalne akulaadija: Universal All-in-One 50.82€, millega saab laadida pea kõike, kuid käsitlemine on natuke ebamugav. Täna võtame karbist välja ühe teise Eneride universaalse akulaadija: Easy Charger 40.66€, mis on eelneva mudeli natuke väiksem variant.

eneride_karp

Antud laadija pakendist ei ole midagi erilist rääkida. Lihtne plastikpakend ümber – ei midagi uhket.

eneride_karbi_sisu

Pakendis on laadija ise, vooluadapter seinakontakti ühendamiseks, adapter sigaretisüütajasse ühendamiseks ning pisike juhend.

Vahelduvvooluvõrku ühendatav adapter töötab pingevahemikus 100 – 240V, tänu millele saab seda kasutada pea igas maailmanurgas. Lihtsalt tuleb sobiv reisiadapter kaasa võtta enne Euroopast lahkumist. Sigaretisüütajasse minev alalisvooluadapter samas ei toimi 24V peal, mistõttu seda veoautodes kasutada ei saa. Samas 12V pole selle jaoks probleem – võid kasutada sõiduautos kui ka mere peal olles oma väikelaevas.

eneride_AAA_aku

Laadijasse saab panna samaaegselt 1-4 AA või  AAA mõõtu NiMH ja NiCD akupatareid.

eneride_spetsiaalaku

Parim selle juures on aga võimalus laadida spetsiaalakusid. Sellega saab täis laadida nii liitium-ioon kui liitium-polümeer akusid, mille tööpinge on vahemikus 3,4 – 4,2V või 6,8 – 8,4V. Sisuliselt kõik fotoaparaatide või videokaamerate akud. Kaasa arvatud need akud, millel on sisse ehitatud infokiip ning on rohkem kui kolme kontaktiga. Tähelepanu tuleb pöörata sellele, et üks klemm oleks negatiivse, teine positiivse kontakti vastas. Laadijal ei ole vahet, kumb on kumb, kuna suudab ise aku polaarsust tuvastada.

eneride_eest

Erinevus oma suurema vennaga 50.82€ on see, et kogu info kuvatakse LED tulukestega ning puudub infotabloo ning puudub ka USB väljund nutitelefonide ning tahvelarvutite laadimiseks. Lisaks tootja sõnul ei sobi Canoni LP-E 6, BP-809 ning  BP-819 akude laadimiseks.

eneride_kyljelt

Lisaks on uuel mudelil kontaktide paika sättimine tehtud kordi mugavamaks. Eelneval versioonil tuli kaasa pandud pulgaga need paika lükata, samas Easy Chargeril on selle jaoks küljel sõrmedega opereeritavad hoovad olemas.

Nüüd ei pea reisile minnes erinevaid laadijaid kaasas vedama ning kui juhtub õnnetu juhus ning olete ära kaotanud oma kaamera originaallaadija, siis Eneride Easy Charger aitab teid hädast välja – tükkmaad väiksema hinna eest.

(1003)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Eneride akulaadija Universal All-in-One
  • Täiesti universaalne akulaadija
  • Sobib NiMH ning liitiumakude ning USB seadmete laadimiseks
  • Lae AA / AAA akupatareid või kaamera liitiumakut
  • Saab kasutada nii kodus kui autos
  • Mugav punktmaatriks ekraan laadija töö jälgimiseks
Eneride akulaadija Easy Charger
  • Täiesti universaalne akulaadija
  • Sobib NiMH ning liitiumakude laadimiseks
  • Lae AA / AAA akupatareid või kaamera liitiumakut
  • Laeb kuni neli akupatareid samaaegselt
  • Komplektis kaasas ka 12 V autoadapter

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast