Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Jõulutuled toovad valguse tuppa ning viivad interneti välja

Christmas_lights_rain

Jälle on käes see aeg aastast, kus tekib imelik kihk toppida punaseid mehikesi igale poole, panna küünlad ja värvilised tuled igale poole, küpsetada kõvasti seapraadi ning verivorste hapukapsaga. Kalendrit kätte võttes vaatab tõesti vastu detsember ning jõulud pole enam kaugel. Ennem, kui sa tormad oma WiFi ruuterit jõulutuledesse mässima ning kaotad hea WiFi signaali, pea meeles paari lihtsat tõde, mis erinevate juhtmevabade seadmete kohta käivad.

Siinkohal puudub statistika, kuipalju Starman või Elion saavad iga aasta jõuluperioodil rohkem kõnesid, kuna WiFi signaal kehvem. Samas on brittidel analoogne statistika olemas ning nad kinnitavad – jõulude paiku tekib kasutajatel rohkem probleeme just juhtmevaba interneti levikuga koduvõrgus. Seega, pea meeles järgnevaid asju:

  1. Pea kõik elektrilised seadmed tekitavad häireid juhtmevabas võrgus. Elementaarne on see, et kodune WiFi võrk tuleb sättida võimalikult vabale kanalile, kuid segavaks faktoriks saavad ka teised tehnoloogiad ja seadmed.
  2. Mida lähemale ruuterile / tarbimiskohale on häireid tekitavad seadmed, casino seda suuremat mõju need avaldavad. Seetõttu ei ole mõistlik panna WiFi ruuterit mikrolaineahju peale või juhtmevaba telefoni baasjaama alla. Seda, et 4G ruuterit ei ole mõistlik elektrikilpi panna – sellest saad sa isegi aru.
  3. Pealkirjas mainitud jõulutuled. Eriti just vilkuvad jõulutuled suudavad tekitada palju pahandust erinevatele juhtmevabadele seadmetele. Lisaks Bluetooth mängupuldi või kõlari tööraadiuse kärpimisele takistab see ka WiFi levimist teise maja otsa või kaugematesse tubadesse.
  4. Kui sa oled pühademeeleolus kaotanud normaalse WiFi ühenduse, siis alusta vigade otsimist nendest vanadest jõulutuledest…

Cisco, kes valmistab ka WiFi seadmeid, on avaldanud põhjalikuma materjali – egas ükski tarkus ju mööda külge alla voola. Või siis pea meeles lihtsat põhitõde – ära mässi enda netipurki (egas ka arvutit) jõulutuledesse. Senis aga jõudu ja jaksu pühadekaunistuste läbimõeldud ülesseadmiseks.

(1677)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga