Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

iOS7 üllatab lamedusega!?

ios-7-concept

Erinevaid allikaid pidi on veebi imbunud või immutatud infot Apple’i järgmisest iPhone nutitelefoni ja iPad tahvelarvuti operatsioonisüsteemist. Koodnimetuse “Innsbruck” all töös olev iOS7 peaks suurima tõenäosusega avalikkuse ette jõudma 10.juulil toimuval õunafirma arendajate konverentsil (mille piletid müüdi soolasest hinnast hoolimata maha vähem kui kahe minuti jooksul).

Mõned pikantsed detailid vastsest operatsioonisüsteemist on aga tänaseks juba enam-vähem selged. Põhiline, milles on kõik allikad kindlad, on see, et uue opsüsteemi väljanägemine saab olema ’väga, väga lame’. St et ära kaovad kõik need säravad ja ruumilised skeuomorfistlikud ikoonid ning nende asemel vallutab graafilise kasutajaliidese aus 2D. Samasugune lamedus, millega praegu juba silma paistab Windows 8, aga mõistagi ilma ’akendeta’. Lamedus peaks positiivselt mõjuma mobiilsete seadmete jõudlusele ja seega ka aku kasutuseale.

Järgmise olulise asjana tahaks Apple, et kasutaja saaks oma telefoni vms ekraanile vaadates rohkem infot. Mõistagi ei soovita siin kasutada erinevaid nö vidinaid (widgets) nagu Android ja Windows 8, seega võib siin oodata täiesti uusi ja üllatavaid lahendusi.

Lisaks olevat oodata nö ’polariseerivaid’ filtreid, mis muudavad ekraani vaatenurka nii, et ekraanil olev on nähtav ainult otsevaates so telefoni omanikule. Nii jäävad teiei võidud (ja kaotused) roheliste sigade üle vaid teie ja telefoni vaheliseks eraasjaks.

Kõige-kõige olulisem ja ilmselt oodatuim uuendus saab aga ilmselt olema sõrmejälje abil sisselogimine, mis tõstab oluliselt telefonide turvalisust ja kasutusmugavust. Nägemiseni, nõmedad paroolid! See uuendus aga ei piirdu vaid operatsioonisüsteemiga, vaid nõuab ka riistvaralisi muudatusi.

Allikas: Redmondpie

Magustoiduks pakume siin isuäratavaid ja liikuvaid pilte sellest, milline võiks oodatud iOS välja näha Simply Zesty digiagentuuri (mida iganes see ka tähendada võiks) silmade läbi.

(594)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga