Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

HTC esimene tahvelarvuti: HTC Flyer ja puutepliiatsi tagasitulek

Kaua pidi seda ootama, kuid siin ta on: HTC esimene tahvelarvuti nimega Flyer. Alumiiniumist omnikorpusega Flyeri sees on ühetuumaline kuid sellegipoolest kiire 1.5 GHz protsessor, 1GB operatiivmälu ja 32GB mälu andmete talletamiseks. 7″ ekraanil on 1024 x 600 pikslit (täpselt sama palju nagu Samsungi Galaxy Tab 507.32€`il).

Kõigist teistest tahvelarvutitest erineb HTC Flyer oma komplektis oleva puutepliiatsi 23.37€ poolest. Tegemist ei ole sellise puutepliiatsiga, mida kunagi Windows Mobile telefonidele või Palm pihuarvuteile kaasa pandi. Kuna Flyer`i ekraan on mahutundlik, peab puutepliiats omama inimkehale sarnaselt nõrka elektrivälja. Selleks on HTC puutepliiatsi sees AAAA aku, mis HTC sõnul “vaevalt et kunagi tühjaks saab”. Veel on pliiatsi peal kaks nuppu ja see on ka survetundlik.

Android 2.3 Gingerbread peale on HTC taaskord lisanud omaenda Sense-nimelise skin`i. See erineb aga suurel määral mobiiltelefonides kasutatavatest lahendustest ning on valmistatud spetsiaalselt Flyer tahvelarvuti suure ekraani ja puutepliiatsi jaoks.  Olemas on uus rakendus nimega Notes, millega saab salvestada heli, millesse saab kopeerida teksti, fotosid ja sirgeldada puutepliatsiga. Programm sünkronisreerib kõik märkmed ajajoonel, paigutab need kalendrisse, laeb Evernote`i serveritesse jne.

HTC Flyer tagaküljel on 5 MP kaamera, esiküljel 1.3 MP kaamera, GPS, WiFi b/g/n, bluetooth 3,0, 3.5 mm kõrvaklappide väljund, Micro USB port laadimiseks ja arvutiga ühendamiseks ning 4000 mAh mahtuvusega aku. Üldist meelehärmi põhjustab fakt, et Flyer ei ole varustatud Android 3.0 operatsioonisüsteemiga. Engadget kirjutab, et selle põhjuseks on HTC armastus oma Sense-nimelise skin`i vastu. Sense olevat HTC jaoks olulisem kui tarkvara, mis selle all on. SlashGear`i andmetel aga näeme me kunagi hiljem – pärast Flyer`i esmast südasuvist turuletulekut – ka Android 3.0 Honeycomb operatsioonisüsteemiga versiooni.

Kõik täna esitletavad HTC tooted üheskoos

PRESSITEADE. 15.02.2011

HTC tutvustas oma esimest tahvelarvutiT – HTC flyer

Rahvusvaheline nutitelefonide tootja HTC tutvustas täna oma esimest tahvelarvutit HTC Flyer. HTC Flyer esindab HTC kaubamärgiks olevat disaini koos uue spetsiaalselt tahvelarvutite jaoks ümbertöötatud HTC Sense kasutajaliidesega. HTC Flyer ühendab ka puutetundliku ekraani ja kirjutuspulga funktsioonid. Samuti on HTC välja toonud uue videoteenuse HTC Watch, mida rakendatakse esmakordselt HTC Flyeri juures, ning loonud koos firmaga OnLive Inc. esimese pilvepõhise mobiilmänguteenuse tahvelarvutile. HTC tahvelarvuti on osa laiendatud tooteportfellist, kuhu kuulub kuus uut HTC Sense kasutajaliidesel põhinevat mudelit, mida esitleti täna Mobiilside Maailmakongressil Barcelonas.

“Kui me jälgisime, kuidas inimesed nutitelefone, arvuteid ja muud tehnikat kasutavad, nägime me võimalust tahvelarvuti loomiseks, mis oleks eriline ja isikupärasem,” ütles Peter Chou, firma HTC Corporation tegevjuht. “Me areneme edasi tööstusharus, kus inimesed pole enam kinni üheainsa seadme põhimõttes, vaid kasutavad erinevaid juhtmeta seadmeid erinevateks vajadusteks – ja just seda teed me liigumegi.”

Saleda alumiiniumist kompaktkorpusega HTC Flyer esindab HTC tunnustatud stiili ja kvaliteeti, kaaludes seejuures vaid sama palju kui pehmekaaneline raamat. Seitsmetollise SuperLCD ekraani, välkkiire 1.5Ghz protsessori ja kiire HSPA+ juhtmevaba ühendusega HTC Flyer sobib ideaalselt neile, kes on oodanud tahvelarvuti saabumist, mis oleks korraga kompaktne ja võimas.

HTC Sense tahvelarvutile

HTC Flyeri tahvelarvutile mõeldud HTC Sense pakub kasutajatele 3D ekraani. HTC Flyer tagab ka laitmatu veebisirvimise Flash 10 ja HTML 5 abil.

HTC Scribe tehnoloogia

Puutetundlikkus on HTC Flyeri nurgakiviks, kuid tahvelarvuti võimladab ka teistlaadi kirjutamise võimalust. HTC Flyeri uue Scribe tehnoloogia abil saavad inimesed taasavastada käsitsi kirjutamist. Scribe tehnoloogia juures kasutatakse mitmeid integreeritud digitaaltindi uuendusi, mis võimaldavad kergesti ja loomulikult märkmeid teha, lepinguid allkirjastada, pilte joonistada või isegi veebilehele kirjutada.

HTC Flyeri Scribe tehnoloogia muudab traditsioonilise märkmete tegemise arukaks märkmete tegemiseks, integreerides ekraanile kirjutamise läbimõeldud digitaalsete uuendustega. Funktsioon nimega Timemark võimaldab teil salvestada koosoleku heli koos kirjalike märkmetega nii, et märkmetes sõnale koputamisel viiakse teid koheselt täpselt samasse paika helisalvestuses. Märkmik on ühtlasi integreeritud kalendriga, mistõttu näiteks kohtumise meeldetuletuse korral pakutakse teile automaatselt võimalust alustada uute märkmetega või korduvate koosolekute korral jätkata sealt, kuhu eelmisel korral pooleli jäädi. Esmakordselt valdkonnas on HTC Flyeril ka sisseehitatud sünkroniseerimisskeem maailma juhtiva märkmeprogrammi ja -teenusega Evernote.

Videokõned Skype Mobile süsteemis

HTC Flyer on esimene tahvelarvuti, kus Skype`i mobiilikõned on integreeritud videovestlusega, muutes videopildis suhtlemise lihtsamaks.

Mobiilifilmide vaatamine funktsiooni HTC Watch abil

HTC Flyer toob esmakordselt välja HTC uue videote allalaadimise teenuse HTC Watch. HTC Watch võimaldab sadade olulisemate tootjate HD filmide tellimise alusel progressiivset allalaadimist. HTC Watch’i süsteem muudab uusimate filmide ja videote leidmise lihtsaks, kaasaegne tehnoloogia aga tagab kohese esitamise võimaluse Flyeri kiire juhtmeta ühenduse kaudu.

Mobiilimängud OnLive teenusega

HTC Flyer viib mobiilimängud täiesti uuele tasandile, olles maailma esimene mobiilseade, millesse on integreeritud firma OnLive Inc. pilvepõhine mänguteenus. OnLive on juhtival positsioonil kodumängude turul, võimaldades inimestel mängida lemmikvideomänge oma televiisoriekraanidel ilma kuluka mänguseadme või –tarkvara ostmise vajaduseta. HTC partnersuhe OnLive’iga annab inimestele võimaluse suunata OnLive teenus HTC Flyeri juhtmeta lairibaühenduse vahendusel oma televiisoritesse ja arvutitesse või mängida otse tahvelarvutis. HTC Flyeri integreeritud OnLive teenusega saab muuhulgas mängida populaarseid mänge nagu Assassin’s Creed Brotherhood™, NBA 2K11 ja Lego Harry Potter™.

HTC

HTC Corporation (HTC) on üks kiiremini arenevaid mobiilitootjaid maailmas. Juhtiva uuringufirma International Data Corporation (IDC) viimastel andmetel on HTC maailmas juhtiv Androidi seadmete tootja (allikas: IDC Worldwide Quarterly Mobile Phone Tracker, 05.08.2010). HTC loob uuenduslikke nutitelefone, mille eesmärgiks on vastata aina paremini inimeste elule ja vajadustele, sest ettevõtte kõigi tegevuste keskmes on inimene. Ettevõte on noteeritud Taiwani börsil, aktsiasümboliga 2498. Täpsema info saamiseks külastage kodulehte www.htc.com

(400)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Samsung Galaxy Tab 16GB tahvelarvuti 1 GHz protsessoriga stiilne Androidiga tahvelarvuti
HTC puutepliiats mahtuvuslik ST-C400 Spetsiaalselt HTC HD2 puudutustundlikule ekraanile mõeldud pliiats
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga