Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Facebook`i võlunupuga nutitelefonid HTC ChaCha ja Salsa

Taiwani mobiilimeister HTC toob täna välja kaks soodsama hinnaklassi nutitelefoni. HTC ChaCha on 2.6“ puutetundliku ekraani ja QWERTY klahvistikuga mudel, HTC Salsa on suurema, 3.4“ puutetundliku ekraaniga telefon. Mõlemail on esipaneeli allosas tuttavalt sinine Facebooki logoga nupp. Selle abil saab igasuguseid asju imekiirelt Facebooks jagada. Fotosid, videoid, muusikalinke, asukohainfot jms.

Kui Facebookinuppu mingit fotot vaadates vajutada, pakutakse kasutajale võimalust seda koheselt Facebooki üles laadida. Kui nuppu vajutada mingit muusikapala kuulates, postitub see sinu Facebooki seinale – koos Amazon.com lingiga millele vajutades teised seda laulu osta saavad. Facebooki nuppu paar sekundit all hoides avatakse „Places“ – nüüd saab enda asukohta ja vaadata muud enda asukohaga seotud infot.

Android kalendrisse märgitakse automaatselt Facebooki üritused, sinnasamasse kogutakse kokku ka kommentaarid ja üritusest osavõtjad. Facebooki sõnumd lisatakse telefoni üldisesse e-kirjakasti, kui keegi on Facebook Chat`is saadaval, näidatakse seda Androidi aadressiraamatus. HTC rõhutab kõikjal, et ChaCha ja Salsa puhul ei ole tegemist eksklusiivsete facebookitelefonidega. HTC ja Facebook on küll teinud koostööd nende telefonide tarkvara valmistamisel ja lihvimisel kuid see on ka kõik.

Kogu see facebookihullus on pandud Android 2.3 Gingerbread sisse, mille peal on HTC enda kasutajaliides „Sense“. HTC ChaCha ekraan on kardinaalselt teistsuguste mõõtmetega kui androidtelefonidel tavaliselt ning seetõttu on HTC oma Sense liideses pidanud tegema palju spetsiifilisi muudatusi. Tulevikus on ChaCha puhul tarkvarauuendused ilmselt viibega tulemas.

Riistvarast ka. Mõlemail on sees 600MHz Qualcomm MSM7227 protsessor, 512 MB operatiivmälu, ja sama palju sisemälu, 5 MP kaamera nii esi- kui ka tagaküljel, WiFi b/g/n, Bluetooth 3,0 ja GPS ka. Hinnaklassilt peaksid need telefonid maabuma kusagile HTC Desire S ja Wildfire S vahele.

HTC ametlik pressiteade

HTC ChaCha

[nggallery id=209]

HTC  Salsa

[nggallery id=210]

(608)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga