Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Facebook esitles “Home” rakendust Androidile. Leidis kodu uues HTC säästutelefonis

facebook-home-HTC-first-android-FSMdotCOM1

Mark Zuckerberg avalikustas äsja oma maailmavallutusplaani järjekordse etappi – spetsiaalset Facebooki rakendust Androidiga nutifonidele – Facebook Home. Kaval rakendus laseb Facebookil haarata võimu teie telefoni üle so seab primaarseks kõik Facebookiga seotud protsessid nagu sõnumid, staatuste muutused jms. See võimaldab Facebooki kontaktidega sujuvalt suhelda,nt sõnumitele vastata teistest rakendustest väljumata. Näiteks ei pea te katkestama kurjade lindudega kaklemist, vaid võite oma sõprade tobedatele teadetele vastata mängust väljumata.

Ühtlasi kuvab see rakendus telefoni avalehel tarbetute vidinate (nagu kell, kalender või ilm) teie Facebooki seina. Kui Facebooki padufännide jaos on ilmselt tegu imelise lahendusega, siis terve mõistusega kodanikul aitab see välja peilida oma tutvusringkonnas tegutsevad sotsiopaadid. Piisab, kui heita pilk tuttava telefoni avalehele ja kohe on selga, kas see kodanik leevendab oma üksindust ja hinges valitsevat tühjust virtuaalse suhtlusega või ei.

Ehkki juba mõnda aega liikusid netis kõlakad, et Facebook tuleb välja päris oma telefoniga, siis päris nii see siiski ei läinud. Küll aga tutvustati Facebook Home’i installeerituna HTC uuel tootemudelil HTC First, mis läheb ka jaemüüki eelinstalleeritud Facebook Home’iga.  HTC First on oma näitajate poolest paraku alla keskmise telefon. Piisab kui öelda, et telefonil on vaid 1,4GHz kahetuumaline protsessor, 1Gb muutmälu ja 5Mp kaamera (ei, ei, need ei ole Ultrapikselid). Ainukeseks müügiedu tagavaks argumendiks võiks olla ülimalt odav hind. Väike otsing andiski teada, et Suure Lombi taga saab antud telefoni koos lepinguga kätte vaid 99 rohelise eest.

HTC First pole siiski esimene kontakt Facebooki ja HTC vahel, vaid pigem märk kestvatest tunnetest. Alles see ju oli, kui pöidlameeste ja -naiste  rõõmuks nägi avalikkust HTC ChaCha, millel oli ju suisa füüsiline klahv Facebooki ühenduse tarvis.

Kodumaistele ettevõtjatele käiks siin välja idee kodumaisest odavast rahvatelefonist Delfi kommentaaride tarvis. Või siis kasvõi Delfi Home rakendusest, mis võiks tulla juba kommentaarigeneraatori või eelseadistatud kommentaaridega kasutaja elu kergendamiseks.

Allikas: connect.dpreview

 

(221)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga