Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

DJI Phantom 3 Standard toob kvaliteetsed aerofotod ja videod veelgi soodsamas vormis

dji-

DJI on täna täiendamas oma tavakasutajale mõeldud kaameradroonide valikut. Uus lennumasin kannab nime Phantom 3 Standard ning asetub DJI tootevalikus nii hinna kui ka omaduste poolest kõige madalamale pulgale – otse Phantom 3 Professional ja Phantom 3 Advanced droonide alla. DJI ise reklaamib Phantom 3 Standard drooni kui algajatele ja noortele valmistatud versiooni. Vaadake näiteks promovideost:

 

Kui Phantom 3 Professional maksab praegu Photopointi veebipoes 1399€ ja Phantom 3 Advanced drooni saab kätte 1099€ eest, siis täna esitletava drooni hind peaks tulema viimatimainitust umbes 180€ võrra soodsam. Selle soodushinna ohvriks on toodud võimekas juhtpult, mis kujutab endast täiustatud Phantom 2 juhtpulti. See tähendab, et tahvelarvutihoidja asemel on puldil lihtne nutitelefonihoidja, juhtnuppe on vähem ja videopildi edastamiseks on appi võetud vana hea WiFi ühendus. Samuti ei ole drooni põhja all lähedussensorit, mis muudaks lennumasina juhtimise lihtsamaks siseruumides.

Hea uudis on aga see, et Phantom 3 Standard drooni küljes olev gimbal ja kaamera on väga sarnased kallimate Phantom kolmede kaameratele. Objektiiv on kalasilmmoonutuseta, 20mm fookuskauguse ja f/2.8 avaga, Sensorgi on praktiliselt samade andmetega, kuid tootjaks pole seekord enam märgitud Sony. Videokaadreid saab filmida Full HD lahutusvõimega, kiirustega 24/25/30 fps (Phantom 3 Advanced filmib Full HD kaadreid kiirusega kuni 60 fps). Huvitaval kombel saab uue Phatom 3 Standard`iga aga filmida ka 2,7K videot kuni 25 fps samas kui Phantom 3 Advanced laeks on Full HD.

Kõiki Phantom 3 droone saab nüüdsest juhtida uue rakenduse “DJI GO” abil. iOS kasutajad on ehk seda juba märganud, kuna senine “DJI Pilot” rakendus on Apple seadmetel juba automaatselt uuenenud “DJI GO” rakenduseks. Hea uudis on aga see, et kaua oodatud režiimid, nagu Point Of Interest, Follow Me ja Ground Station, lubab DJI tuua ka Phantom 3 Standard droonile. Enamgi veel – ilmselt saab Standard olema esimene droon, millega neid uusi lahendusi kasutada saab. Kuidas need toimivad – seda saad vaadata ülalt videost.

DJI lubab Phantom 3 Standard drooni turule paisata juba 10 augustil.

Allikas: DJI ametlik pressiteade, Phantom 3 Standard tutvustusleht DJI veebilehel

 

Capture-1

 

Capture2

 

 

 

(1020)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga