Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

DJI droonide ametlik lennubaas on nüüdsest Photopointis

_MG_8060

Siit tuleb hea uudis kõigile, kes soovivad pildistada ilusaid fotosid linnulennult. Photopoint on nüüdsest DJI ametlik maaletooja Eestis. Teatavasti on DJI hetkel kõige populaarsem ja hinnatum harrastajatele droone valmistav ettevõte. Kuigi firma tootevalikus on ka profikasutuseks mõeldud suuri kaheksa propelleriga droone, on DJI tuntud eelkõige oma kõige soodsamasse hinnaklassi kuuluvate Phantom-seeria droonide poolest (ülal pildil). Just need on nüüd jõudnud ka Photopointi kauplustesse.

Otse Hiinast jõudis eile Eestisse esimene saadetis DJI droone ja droonidele mõeldud lisatarvikuid. Järgmise aasta algul loodame siin näha DJI mõned nädalad tagasi välja kuulutatud Inspire 1 drooni. Hetkel turul olevatest kõige kuumem droon: Phantom 2 on aga alates tänasest Photopointis olemas kolmes erinevas komplektis:

  • Phantom 2 – See komplekt sisaldab ainult drooni koos juhtpuldiga. Kaamerat komplektis ei ole. See on ideaalne juhul, kui sa pildistamisest ja filmimisest huvitatud pole ning tahad lihtsalt kopteriga sõita. Või juhul, kui tahad Phantom 2 drooni alla kinnitada näiteks GoPro kaamera
  • Phantom 2 Vision – Lisaks droonile ja puldile on siin komplektis ka kaamera. Aga ilma stabiliseerimissüsteemita (gimbal)
  • Phantom 2 Vision+ – See on Phantom 2 drooni kõige võimekam komplekt. Kaamera ja droon on samade näitajatega nagu kahel eelmisel komplektil. Kaamera on aga kinnitatud stabiliseerimissüsteemile ja see muudab filmitud video eriti sujuvaks (vaata siit). Samuti ulatub Vision+ WiFi ühendus 300m asemel 700m kaugusele ja ka pult on parem.

Lisaks droonikomplektidele on Photopointis olemas ka lisaakud, eraldi WiFi võrgu laiendajad ja muud vidinad, millega enda olemasolevaid droone tuunida. Nii lisatarvikuid kui ka droone endid saab lähemalt oma silmaga uurida ja käega katsuda Photopointi kauplustes. Õige pea on siinsamas ajaveebis valmimas ka standardne karbist-välja fotoseeria Phantom 2 Vision+ komplektist.

Kui soovid näha, millisteks fotodeks need droonid võimelised on, siis soovitan vaadata Kaupo Kalda fotosid, kelle lennumasinaks on samuti DJI Phantom 2 Vision+. Vaata veebilehel Kaupo Kalda Photography

 

(2921)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga