Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

CES 2016: Dell värskendas Latitude 7000 seeria rüperaale

maxresdefault

Kuigi olmeelektroonikamessil esitletakse igal aastal uusi vidinaid, tulevad elektroonikatootjad patulinna messikeskustesse esitlema ka juba olemasolevate produktide värskendatud versioone. Tänavu esitles arvutitootja Dell oma Latitude 7000 tootesarja värskendatuid mudeleid, mis on tootja sõnu eelkäijatest ilusamad, moodsamad, peenemad ja võimsamad.

Uute Latitude 7000 arvutite korpused on valmistatud süsinikkiud-magneesiumisulamist, mis teeb neist eelkäijatest kergemad ja peenemad isendid.

dellCES2016-980x653

Nagu Dellile kombeks on ka Latitude 7000 12- ja 14-tollised süleraalid saadaval erinevates konfiguratsioonides. Suurima jõudlusega masinad on varustatud Intel Core i7 protsessoriga, 16 GB jagu muutmälu ja 512 gigase muutmäluga. 14-tolline mudel on saadaval ka sisseehitatud Intel HD 540 graafikakiibiga. Baaskonfiguratsioonis olevad mudelid on varustatud anti-glare HD kuvariga, kuid on saadaval ka 12-tolline mudel puutetundliku Full HD kuvari ja 14 tollise QHD ekraaniga süleraal. Nii 12 kui 14-tollistel mudelite külgedel leidub SIM-ja mälukaardipesa, kolm USB 3.0 pesa ning HDMI port.

13-tollisel Latitude’i rüperaalil on lisaks USB-portidele ka Thunderbolt 3 pesa. Saadaval on Intel Core M7 protsessoriga varustatud mudel, mille aku peab tootja sõnul ühe laadimisega vastu kuni 10 tundi. 13 tolline arvutit on saadaval  Full HD kui QHD lahutusega  puutetundliku ekraaniga. Viimast kaitseb vigastuste eest Corningi Gorilla klaas.

dellhybrid1-980x653

Mobiilsust hindavatele kasutajatele on Dell loonud tahvli-süleraali hübriidi Latitude 12 7000. Masin kaalub kõigest 1,4 kilo ja  170 millimeetri paksune.

Olenevalt konfiguratsioonist on seadme korpuses peidus Intel HD Graphics 515 kiip, kuni 8 gigabaiti muutmälu, kuni 512 gigabaidine PCIe pooljuhtketas, ning 30 WHr’ne aku.

Raali 12,5 tolline ekraan on saadaval nii Full HD kui 4K resolutsioonis ning kriimustuste eest kaitseb seda Corningi Gorilla klaas. Ühendades mudeli juurdekäiva Latitude 12 Premier klahvistikuga, muutub masin täisväärtuslikuks süleraaliks. Latitude 12 korpusel asetsevad kaks USB-C porti,  mälukaardilugeja ja Micro-SIM kaardilugeja. Masinaga tuleb kaasa ülemineku adapter USB-A’lt USB-C’le.

Latitude 7000 seeria 12-ja 14-tollised süleraalid on saadaval hinnaga $1079 USA dollarit ning 13-tolline mudel jõuab müüki märtsis hinnaga 1299 taala. Jaanuaris poeletidele ilmuva kaks ühes hübriidi eest tuleb välja käia $1049.

Vaata kogu Photopointi sülearvutite valikut e-poest >>

Allikas: ArsTechnica

(721)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga