Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Canon uuendab valgusjõulist telesuumobjektiivi EF 70-200mm f/2.8

Lisaks PowerShot digikompaktidele Esitles Canon eile, CES elektroonikamessi eel telesuumobjektiivi EF 70-200mm F2.8 L IS II USM. Tegemist on edasiarendatud versiooniga senisest valgusjõulisest EF 70-200mm F2,8 L USM IS 1949.24€ objektiivist.

Uue mudeli optilisse konstruktsiooni (23 elementi 19 grupis) on lisatud üks fluoriitelement. Senise nelja UD-elemendi asemel on kasutusel koguni viis madala dispersiooniastmega läätse. Need võitlevad kromaatilise aberratsiooni vastu, mis – eriti teleobjektiivide puhul –  kipub kontrastsetesse üleminekualadesse värvilisi helke jätma.

Minimaalne teravustamiskaugus on vähendatud 1.2 meetrini ning sellele vastavalt on maks. suurendus 0.21×. Väliselt on uue ja vana objektiivi ilmseimaks erinevuseks veidi laiem teravustamisrõngas.

Canon EF 70-200mm F2.8 L IS II USM

[nggallery id=14]

Canoni ametlik pressiteade

Canon toob turule uue L-seeria teleobjektiivi

Canon laiendab L-seeria objektiivide valikut tuues turule uue EF 70-200 mm f/2.8L IS II USM teleobjektiivi. Tegemist on populaarse objektiivi EF 70-200 mm f/2.8L IS USM täiustatud mudeliga.

L-seeria optika loomisel on eesmärgiks, et see vastaks ka kõige nõudlikuma professionaali vajadustele. Kasutajate tagasisidet arvesse võttes on uue objektiivi puhul lisaks sisemisele optilisele süsteemile muudetud ka objektiivi ehitust, muutes selle võimalikult tugevaks ja vastupidavaks.

Uudisteagentuuri Reuters tootmisjuht Kevin Coombs’i sõnade kohaselt on ettevõtte fotograafid kasutanud uue objektiivi eelkäijat juba mitmeid aastaid just mugavuse ja vastupidavuse pärast. „Fookuskaugus, suure valgusjõuga optika ja pildistabilisaator teevad sellest tõelise tööriista, mis on oma koha leidnud paljude tippfotograafide varustuses. Ootan uue objektiivi turule jõudmist suure huviga,” ütles Coombs.

Objektiivi EF 70-200 mm f/2.8L IS II USM uue ehitusega optiline süsteem koosneb 23 elemendist, mis on paigutatud 19 gruppi. Objektiivi moodustavad kvaliteetne fluoriidist lääts, mida ümbritsevad viis ülimadala dispersiooniga läätse, mis vähendavad oluliselt kromaatilisi aberratsioone terves suumiulatuses, et pildid jääksid teravad ja kontrastsed servast servani.

Kiire autofookus haakub suurepäraselt hiljuti turule toodud peegelkaamerate EOS-1D Mark IV ja EOS 7D võimalustega. Uuel objektiivil on ringikujuline USM autofookusmootor, mis koos kiire protsessori ja optimeeritud autofookusalgoritmi kasutusega muudab teravustamise kiiremaks ja vaiksemaks.

Endisest väiksem lähim teravustamiskaugus ja parandatud 0,21x suurendus lasevad fotograafid objektidele lähemale, ilma et tuleks objektiivi vahetada – see on tähtis näiteks ürituste pildistamisel, kus aeg mängib suurt rolli. Uuendatud pildistabilisaator annab neljaastmelise säriaja eelise, vähendades kaamera liikumisest tekkivat hägusust.

Lisaks objektiivi sisemusele on eelkäijaga võrreldes muudetud ka EF 70-200 mm f/2.8L IS II USM-i disaini, et parandada objektiivi tööd. Objektiivi väljaulatuvad osad ja lülitid on märgatavalt õhemad, et vähendada lülitite tahtmatut. Et käsitsi teravustamine oleks lihtsam on kummist teravustamisrõngas laiem ja kaetud peente vagudega.

Canon L-seeria objektiivid on ilmastikukindlad ja vastupidavad. Kinnitus, teravustamisrežiimi lüliti ja teravustamisrõngas on tolmu- ning pritsmekindlad, kui neid kasutada koos ilmastikukindla EOS-seeria kaamerakerega, on kindel, et kaamerasse ei pääse tolm ega vesi. Uus objektiiv on ehitatud nii, et see taluks professionaalsete fotograafide igapäevast töökoormust ja oleks vastupidav.

Objektiiviga EF 70-200 mm f/2.8L IS II USM on komplektis mitu lisaseadet, sh uus varjuk ET-87 ja rõngastüüpi statiivikrae B (W). Standardkomplekti kuulub ka uus objektiivivutlar LZ1326.

Objektiiv EF 70-200 mm f/2.8L IS II USM ühildub paljude Canoni lisatarvikutega, sh telekonverteritega EF 1.4x II ja EF 2x II, vaherõngastega EF 12 II ja EF 25 II ning 77 mm filtritega.

Canon Europe

Canon on maailma juhtiv pilditehnoloogia tootja ja arendaja, kelle tegevus on suunatud kahele eristuvale turuosale. Canoni ärilahendused hõlmavad ettevõtetele suunatud IT-toodete, lahenduste ja teenuste arendamist ning tarbijalahendused alates foto- ja videoseadmetest, printeritest ning skänneritest, kuni fakside ja multifunktsionaalsete seadmeteni. Canon Europe tootevalikusse kuuluvad ka tööstuslikud seadmed nagu teleobjektiivid, pooljuhid ja meditsiiniseadmed. Canon Europe annab tööd ligikaudu 11 000 inimesele Euroopa, Lähis-Ida ja Aafrika piirkonnas. Canon Europe on Jaapani ettevõtte Canon Inc. tütarettevõte EMEA regioonis.

Lisateavet Canon Europe’i kohta leiate aadressilt www.canon-europe.com.

(345)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Canon EF 70-200mm F2,8 L USM IS objektiiv Objektiiv Canon EF 70-200mm F2,8 L IS USM CPS Komplektis päiksevarjuk ET-86 ja vutlar konstruktsioon: 23 elementi 18 grupis, 4 UD elementi; ava vahemik: F2,8; minimaalne ava: F32; diafragma labade arv: 8 vaatenurk: ...
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga