Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Canoni uus digikaamera Powershot S100 toob HD-videod, GPS-i ja parema sensori

Canon PowerShot S100 on tõsiste fotogurmaanide digikaamera. S-seeria kolmas väljalase toob palju uut. Eelkõige tasub tähelepanu pöörata sensorile ja videorežiimile. Sensoriks on Canoni enese meisterdatud 1/1.7″ 12,1 MP CMOS, mille Canon väidab olevat eriti valgustundliku. See uus sensor teeb võimalikuks ka korraliku HD-videorežiimi. Tuletagem meelde, et S90 kaameral polnud videost veel haisugi, aasta eest tulnud S95 456.48€ tõi primaarse 1280 x 720 video. Powershot S100 tunneb aga uhkust 24 fps 1920 x 1080 px videolõikude üle – nende jaoks on kaamera tagaküljele ka spetsiaalne videonupp lisatud.

Funktsioonide poolest on S100 pea samast klassist Canoni hinnatud G-seeria aparaatidega. See tähendab, et saab pildistada M, Av, Tv jne särirežiimidega ja RAW faili,  olemas on GPS-moodul ja kõige olulisemana muidugi valgusjõuline objektiiv (2.0 laiemas otsas).  Lihtsamaks seadete kruttimiseks on S100 objektiivi ümber rõngas, mida keerates saab muuta ava, säriaega, ISO või midagi muud endale meelepärast. Tootefotod ja pressiteade:

Canon Powershot S100 digikaamera pressiteade

Pressiteade
15. september 2011

Canon tutvustab uut kompaktset PowerShot S100 kaamerat

Canon teatas täna, et toob turule uue võimsa, mitmekülgse ja äärmiselt kompaktse PowerShot S100 kaamera.  Kõige uuem PowerShot S-seeria mudel PowerShot S100 ületab kõik oma eelkäija seatud standardid, omades muuhulgas uut f/2,0 Canoni objektiivi ja täiustatud  HS-süsteemi, milles on ühendatud ülitundlik andur ja Canoni uusim protsessor DIGIC 5.

Versiooniuuendustega PowerShot S100 on PowerShot S-seeria suureks edusammuks. Selle 24 mm lai 5x optilise suumiga lainurkobjektiiv on võimsam ja mitmekülgsem ning koos Canoni intelligentse pildistabilisaatoriga (IS) on tulemuseks teravad ja selged fotod ning videod. GPS-funktsioon salvestab iga võtte aja ja koha, Full HD videosalvestus lubab salvestada kvaliteetseid videoid ning võimas DIGIC 5 protsessor tagab pildistamise igas olukorras veelgi kiiremini ja mugavamalt. Kõik need uued funktsioonid on mahutatud õhukesse, 26,7 mm paksusse kaamerasse, mis on saadaval mati musta või hõbedase värvitooniga.

DIGIC 5 protsessoriga HS-süsteem – uuel tasemel võimsus

PowerShot S100 on varustatud seni võimsaima HS-süsteemiga, mis muudab ka vähese valgustusega tingimustes pildistamise äärmiselt mugavaks. Lisaks kasutab täisresolutsioonil kuni ISO 6400 tundlikkusega kaamera pildimüra vähendamiseks CMOS-sensorit ja DIGIC 5 protsessori võimsust. Viimane analüüsib parema pildikvaliteedi nimel iga piksli loomiseks neli korda rohkem pilditeavet ning salvestab rohkem detaile ja värve kui kunagi varem. Ka töötlemiskiirus on varasema protsessoriga võrreldes kuus korda kiirem, mis võimaldab suurenenud infomahuga tõhusamalt toime tulla ning samal ajal vähendada pildimüra kuni 75%.

Intelligentse pildistabilisaatoriga Canoni originaalobjektiiv

PowerShot S100 on varustatud uue ja võimsa, Canoni optilise tehnoloogia verstapostiks oleva 24 mm lainurkobjektiiviga, mille loomisel on kasutatud samu meetodeid ja teadmisi, mis Canoni juhtivate EF objektiivide puhul.

Intelligentne pildistabilisaator kasutab pildistamise ja filmimise ajal kaameravärina mõjude vähendamiseks Canoni neljaastmelist optilist pildistabilisaatorit. Seitsme eri tüüpi stabiliseerimisrežiimiga intelligentne pildistabilisaator tuvastab automaatselt pildistamistingimused ja kohandab optilise pildistabilisaatori nii, et kaameravärina mõju saaks võimalikult efektiivselt vältida.

Täielik kontroll

Kaamera PowerShot S100 sätted ja režiimid on täielikult käsitsi reguleeritavad. Lisaks on fotograafi olemasoleva töövooga ühildumiseks kaamera standardpaketis RAW-formaadi tugi ning ühilduvus Canoni Digital Photo Professional (DPP) tarkvaraga, mistõttu on see ideaalne tagavarakaamera DSLR-i kasutajatele.

Kaamera PowerShot S100 Burst HQ sarivõtterežiim lubab teha järjest kuni kaheksa täisresolutsiooniga kaadrit kiirusega kuni 9,6 kaadrit sekundis. Kiire tegevuse dramaatilisuse jäädvustamiseks saab aga kasutaja kasutada Super Slow Motion Movie režiimi, mis salvestab videoid kiirusel 240 (QVGA kvaliteet) või 120 kaadrit sekundis (VGA kvaliteet). Lisaks salvestab  PowerShot S100 ka stereoheliga täis-HD (1080p) videot kiirusega 24 kaadrit sekundis.

GPS-iga varustatud PowerShot S100 sobib suurepäraselt kasutajatele, kes tahavad salvestada iga kaadri asukoha. GPS-seadme abil saab kasutaja pidada täpset arvestust, kus ja millal tema pildid tehtud on. Lisaks salvestab GPS Logger seade kasutajate teekonna ning võimaldab neil rakendusega Google Mapsintegreeritud Map Utility tarkvara abil oma reise jälgida.

Kaameral on kvaliteetne, 460 000-punktise resolutsiooniga lai 7,5 cm (3,0”) PureColor II G LCD-ekraan, millel karastatud klaasist kriimustuskindel väliskiht.

Canon PowerShot S100 – põhiomadused:

  • Tundlik 12,1-megapiksline Canoni CMOS (1/1,7 tüüp)
  • DIGIC 5 protsessoriga HS-süsteem
  • Lai 24 mm f/2,0, 5x suumiga objektiiv, intelligentne pildistabilisaator
  • Lens Control Ring objektiivirõngas, NR Control ja RAW
  • GPS
  • Full HD, HDMI
  • Suur 7,5 cm (3,0″) LCD-ekraan
  • Burst HQ sarivõtterežiim
  • Smart Auto , Multi-area WB
  • Lisavarustusena veekindel ümbris

Canon Powershot S100 digikaamera tootefotod

(600)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Canon Powershot S95 10 megapikslit, tundlik CCD sensor, 3,8× optiline suum (35mm ekvivalendina 28-105 mm), 3" PureColor II G LCD ekraan, optiline stabilisaator, DiG!C 4 protsessor, manuaalrežiim, RAW failivorming, HD video, HDMI väljund.
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga