Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Mida teha, kui su Android nutitelefon on jalutama läinud?

Kuigi nutitelefonid pole enam ammu luksusesemed, maksavad enamus neist siiski päris korralikku raha. Paljude jaoks aga võib mobiili sees olev info väärtus telefoni oma isegi ületada. See kõik võib olukorra, kus telefon on teadmata suunas lahkunud, vägagi valuliseks muuta. Android operatsioonisüsteemiga telefonide omanikele on meil selle olukorra jaoks häid uudiseid. Täpsemalt: 5 head uudist ehk rakendust, mis aitavad mobiili üles leida.

Plan B

Plan B on suurepärane rakendus neile, kes pole mõelnud plaan A peale ehk siis pole oma nutifoni installinud ühtegi rakendust, mis telefoni leidmisel abiks oleks. Plan B saad oma telefoni installida ka eemalt, läbi Android Marketi, sorry Google Play. Peale installimist saadab Plan B teate su telefoni asukohast sinu Gmaili aadressile. Kui telefon aga saadetud aadressilt vahepeal liikuma on läinud, siis saada sõbra telefonilt oma föönile SMS sõnumiga „Locate“ ning rakendus saadab sulle vastu värske info kõnetoru asetsemisest.

Android Lost

Android Lost ehk siis Kadunud Android on valminud Plan B-ga samas firmas Lookout Labs. Selle vahega, et see rakendus tuleb telefoni installida enne selle kurvastavat lahkumist. Läbi vastava veebikeskkonna võimaldab see kindlaks määrata telefoni asukoha, lülitada telefoni häirerežiimile ja/või kustutada telefonis oleva informatsiooni, enne kui see võõrastesse kätesse sattununa kahju võiks põhjustada. Samas saab seda rakendust kasutades lugeda arvutist oma SMS-e ning teha muudki kasulikku.

Phone Found

See rakendus on loodud ausaid inimesi või rumalaid sulisid silmas pidades. Phone Found näitab isegi lukustatud telefoni korral ekraanil sinu st mõne sinu sõbra, sugulase või muidu lähedase inimese telefoninumbrit (mõistagi pead selle eelnevalt ise sisestama) ning meiliaadressi, et tundmatud isikud võiksid sind teavitada sinu telefoni leidmisest või „leidmisest“ ning selle sulle kas niisama või teatava vaevatasu eest tagastada.

Where’s My Droid

Where’s My Droid võimaldab spetsiaalse SMS-i abil telefonil sisse lülitada alarmi ning ühtlasi näitab Google Maps’il ka telefoni asukoha.

Mobile Defense

Selle rakenduse kasutamiseks tuleb esmalt üle suure lombi Ühendriikidesse sõita. Mis tänapäeval ehk ei olegi nii uskumatu. Rakendus ise on aga igati märkimisväärne. Esiteks peidab ta ennast hoolikalt võõraste silmade eest, mis kurikavala varganäo hooletuks võib muuta. Samal ajal võid sina Mobile Defense’i veebilehe abil oma armsa nutifoni asukoha fikseerida ning säilitada kontrolli ka telefoni teiste tegevuste üle.

HTC nutitelefon

Boonusvõimaluseks on HTC nutitelefon. HTC telefoni omanikud ei pea nimelt mitte ühtegi rakendust alla laadima. Kui loote veebilehel htcsense.com endale konto ning seote selle oma HTC telefoniga, saate ükskõik mis ajahetkel htcsense veebikeskkonda sisenedes vaadata oma telefoni asukohta, sellele helistada, seda lukku panna või telefonis olevad andmed sootuks kustutada. Saab ka keelata väljuvad kõned ja sõnumid.

(5609)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga