Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Karbist välja: Pentax K-x peegelkaamera

Postitas: Lauri

Pentax K-x 456.48€ on kohal. Esimesed komplektid – üks koos 18-55 mm objektiiviga 456.48€ ja teine 18-55 mm ja 50-200 mm objektiividega 588.65€ – jõuavad täna kõigisse Photopointi poodidesse üle Eesti.

K-x puhul on tegemist populaarse K-m digipeegli uuendatud versiooniga, mis oma omaduste poolest asetub K200D ja K-7 vahele. Nagu allpool selgub, on K-m ja K-x visuaalselt pea äravahetamiseni sarnased. Tehniliste andmete ja omaduste poolest on Pentax oma K-x kaameraga aga tõepoolest päris pika sammu edasi astunud.

Väga olulised uuendused on K-7 1066.48€ digipeeglilt laenatud kiire 11-punktiga autofookus ning uus 12,4 MP CMOS sensor. Viimane võimaldab muuhulgas filmida HD videot ja kadreerida LCD-ekraanilt.

Kõiki eelpoolmainitud ja mainimata omadusi arvesse võttes peab K-x aparaadi tunnistama suurepäraseks kaameraks algajale fotohuvilisele. Vaatame lähemalt:

Karbis on: Pentax K-x kaamerakere, 18-55 mm suumobjektiiv (kahe objektiiviga komplektis on lisaks veel 50-200 mm objektiiv), kaamerarihm, USB-kaabel, neli Energizeri liitiumpatareid, kasutusjuhend ning tarkvara-CD.

K-x kaamerat esitledes presenteeris Pentax ka valget, sinist ja punast värvi K-x keresid ning objektiive. Siis ei olnud veel selge, kas punane ja sinine komplekt Euroopas müügile tuleb. Nüüd on Pentax kinnitanud, et tuleb küll. Valge, sinine ja punane K-x koos vastavate objektiividega jõuavad Photopointi poodidesse novembri lõpus – detsembri alguses.

Pentax K-m (vasakul) vs Pentax K-x (paremal). K-m “INFO” nupp, on nüüd saanud LCD-otsevaadet alustava funktsiooni. Fotosid saab K-x mudeli puhul kustutada sellestsamast nupust, mis pildistusrežiimil välklambi valla päästab.

K-x kaamera sellele nupule on omistatud kaks funktsiooni: pildistusrežiimil välklambi avamine, taasesitusrežiimil fotode kustutamine.

K-x kitiobjektiivid on samad, mis vanal heal K-m/K2000 kaameral – kergekaalulised, rohelise asemel hõbedase joonega markeeritud smc PENTAX-DA L 18-55 mm F3,5-5,6 AL (pildil) ja smc PENTAX-DA L 50-200 mm F4-5,6 ED.

Režiimikettale on lisandunud filmirežiim.

Pentax K-x toiteallikaks on neli AA suuruses patareid/akut. K-x tehnoandmetes avalikustatud CIPA testide tulemuste kohaselt saab liitiumpatareidega pildistada kuni 1100 kaadrit (poolte kaadrite puhul välklampi kasutades). 1900 mAh nikkelmetallhüdriidakudega (NiMH) on vastav tulemus 420 kaadrit.

Pentax K-x + 18-55mm must 456.48€
Pentax K-x + 18-55 + 50-200mm must 588.65€

(882)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Pentax K-x + 18-55mm must 12,4 megapikslit, CMOS sensor, sensori stabilisaator ja tolmueemaldus, 11-punktiga AF, HDTV videosalvestus, 4,7 kaadrit/sekundis sarivõte, HDR võte, 2,7" tolline LCD monitor, kompaktne korpus.
Pentax K-x + 18-55 + 50-200mm must 12,4 megapikslit, CMOS sensor, sensori stabilisaator ja tolmueemaldus, 11-punktiga AF, HDTV videosalvestus, 4,7 kaadrit/sekundis sarivõte, HDR võte, 2,7" tolline LCD monitor, kompaktne korpus.
Pentax K-7 kere 14,6 megapikslit, CMOS sensor, sensori stabilisaator (Shake Reduction) ja tolmueemaldus, 11 punkti AF (SAFOX VIII+), 3" LCD monitor, tolmu- ja ilmastikukindel kere, Live View ja videosalvestus, HDMI väljund.
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga